FloraHolland


Boomkwekerij centraal bij FloraHolland Boskoop Season Fairs Autumn en Plantarium

FLORAHOLLAND, 15 juli 2010 (persbericht) - Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 augustus vindt in Boskoop tegelijk met Plantarium de FloraHolland Boskoop Season Fairs Autumn plaats. De Boskoop Season Fairs completeert het beursaanbod van Plantarium, de grootste internationale vakbeurs voor boomkwekerijproducten. Beide beurzen staan volledig in het teken van boomkwekerijproducten. De productgroep boomkwekerijproducten is een van de productgroepen waarop FloraHolland haar marketinginspanningen focust. Om de aandacht voor boomkwekerijproducten te vergroten organiseert FloraHolland een eigen beurs rondom het aanbod en is de veiling ook prominent aanwezig op Plantarium.

Breed najaarsassortiment bij Boskoop Season Fairs Autumn De Boskoop Season Fairs Autumn is dé orderbeurs van het najaar. Deze beurs toont de bezoekers het brede assortiment aan boomkwekerijproducten dat het komende najaar beschikbaar is. Op de beurs presenteren meer dan tweehonderd kwekers hun producten, zo'n 2500 partijen. Op het Orderplein vindt de bezoeker een breed geschakeerd assortiment aan planten voor het komende najaar, aangeboden op karren en lagen. Grotere planten, zoals unieke solitairen en laanbomen, presenteert FloraHolland Boskoop als losse monsters. Hierdoor ontstaat een `kijk- en vergelijkmogelijkheid' met een oppervlakte van 5.000 m².

Makkelijk bestellen
De planten van FloraHolland Boskoop zijn snel en gemakkelijk te bestellen via scanners. Mochten bezoekers direct planten willen meenemen, dan kunnen zij terecht bij de Cash & Carry van FloraHolland Boskoop. Hier worden jaarrond ongeveer 15.000 partijen aangeboden. De Cash & Carry bevindt zich direct aan het parkeerterrein van de beurslocatie.

De Boskoop Season Fairs Autumn wordt gehouden in de Greenparkhal, Denemarkenlaan 9 te Hazerswoude-Dorp (op het ITC-terrein naast de Cash & Carry van FloraHolland Boskoop). Bezoekers zijn van harte welkom op woensdag 25 en donderdag 26 augustus van 07.30 tot 18.00 uur en vrijdag 27 augustus van 7.30 tot 14.00 uur.

Dienstverlening aan handel op Plantarium
FloraHolland presenteert zich op Plantarium als verbindende schakel tussen de aanvoerders en de kopers, als dé toegangspoort tot de internationale markt. Om dit te illustreren heeft FloraHolland een zogenaamd `paspoort' ontwikkeld. Het paspoort bevat informatie over de ontwikkelingen in boomkwekerijproducten voor zowel aanvoerders als kopers. Bovendien worden de diensten uitgelicht die FloraHolland op het gebied van boomkwekerijproducten kan aanbieden. Door middel van het `paspoort' wordt aanvoerders en kopers toegang verschaft tot elkaars wereld. Wie interesse heeft in zijn FloraHolland-paspoort kan dat ophalen in standnummer 143!

Het Plantariumgebouw bevindt zich op het International Trade Centre Boskoop in Hazerswoude-Dorp/Boskoop. De openingstijden van Plantarium zijn: woensdag 25 augustus t/m vrijdag 27 augustus van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag 28 augustus van 9.00 tot 16.00 uur.