Gemeente Sneek


sperkhem-tuindorp

Inspraak voorontwerp Sperkhem-Tuindorp

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een voorontwerp van het bestemmingsplan "Sperkhem-Tuindorp" is vervaardigd. Het gebied van het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Oppenhuizerweg, de Koningin Wilhelminastraat, de Woudvaartkade en de Koopmansgracht. Het perceel Willem Frisostraat 114 is in dit bestemmingsplan meegenomen. Het perceel Maria Louisestraat 20/ 20a is buiten het bestemmingsplan gelaten.

Doel van dit bestemmingsplan is om de verouderde bestemmingsplannen in dit gebied samen te voegen en te verwerken tot één actueel bestemmingsplan. Het voorontwerp van het bestemmingsplan "Sperkhem-Tuindorp" bevat een toelichting, planregels en een plankaart.

Op grond van de inspraakverordening worden ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen in de gelegenheid gesteld zijn of haar mening over het voorontwerp bestemmingsplan "Sperkhem-Tuindorp" naar voren te brengen.

Reacties op het bestemmingsplan kunnen binnen de termijn van de ter inzage legging schriftelijk worden gegeven. Daarnaast kan binnen de inzagetermijn een afspraak worden gemaakt met de heer A. Kort van de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer (0515) 485546 voor het geven van een mondelinge reactie over het bestemmingsplan.

Digitaal voorontwerp-bestemmingsplan:
Vanaf 1 januari 2010 is het digitale bestemmingsplan het rechtsgeldige bestemmingsplan. Gemeenten zijn vanaf 1 januari 2010 verplicht bestemmingsplannen digitaal beschikbaar te stellen. U kunt het voorontwerp van het bestemmingsplan "Sperkhem-Tuindorp" digitaal bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De digitale planbestanden van het bestemmingsplan "Duinterpen" zijn hier te downloaden.

Het papieren voorontwerp-bestemmingsplan Sperkhem-Tuindorp ligt van 16 juli 2010 tot 4 september 2010 ter inzage bij de balie aan de Markstraat 15 te Sneek.