Gemeente Kaag en Braassem

Fotowedstrijd fietseninzuidholland.nl
Fietsen

Elke dag een andere fietstocht maken is in Zuid-Holland geen probleem. U kunt hier fietsen door de duinen, maar ook langs rivieren, door polders, bossen en door sfeervolle historische stadjes. Fietst u ook graag door Zuid-Holland? Wat valt u op tijdens een fietstocht en wat zijn volgens u de mooiste fietsplekjes van deze provincie? Leg deze plekken vast op foto en doe mee met de fotowedstrijd. De mooiste fietsfoto wordt beloond met een 3-daags fietsarrangement voor 2 personen.

De prijs
De hoofdprijs bestaat uit een 3-daags fietsarrangement voor 2 personen in Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee in Hoek van Holland. Dit park is gelegen op maar 200 meter van het strand. U overnacht in een luxe kajuitbungalow en vanuit het park fietst u zo de duinen in. Vlugtenburg is voor fietsers een ideale uitvalbasis.

Meedoen?
Stuur uw leukste fietsfoto naar fietsen@zhbt.nl. Doe dit voor vrijdag 27 augustus 2010. Vermeld in de e-mail in ieder geval uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast geeft u ook een duidelijke beschrijving van de foto en de plaats waar de foto is gemaakt. U kunt zo veel foto's insturen als u wilt. Kijk op
www.fietseninzuidholland.nl onder fotowedstrijd voor de voorwaarden. De winnende foto zal op de website worden gepubliceerd.

Over de website
De website www.fietseninzuidholland.nl is er voor iedereen die inspiratie zoekt voor een dagje fietsen. Op deze site zijn fietsroutes, arrangementen en evenementen verzameld die de fietsliefhebbers een rijk aanbod aan mogelijkheden biedt om eens een andere regio op de fiets te verkennen. Bovendien kan via de fietsrouteplanner een route op maat worden uitgestippeld langs de fietsknooppunten van Zuid-Holland. Â