Audax STARS viert 5 jarig jubileum! Donderdag 15 Juli, 2010 In juli 2005 lag de eerste editie van STARS in de winkel. STARS is een volwassen magazine voor de jonge vrouw geworden dat in de losse verkoop een constante stijging in oplage laat zien. In haar 5-jarig bestaan is STARS gegroeid tot een oplage van ruim 59.000 exemplaren (HOI Q1 betaalde gerichte oplage) en heeft het een bereik van 152.000 (NOM 2009 I/II, 13+).

STARS is hét entertainmentmagazine dat zich richt op internationale sterren. Het richt zich op vallende sterren als Lindsay Lohan, Amy Winehouse en Britney Spears, en rising stars als Lady Gaga, de meiden van The Hills, Rihanna, Jason Derülo en Robert Pattinson.

Het 5-jarig jubileum wordt gevierd met een superdik jubileumnummer (64 extra paginaâs) en een grote bel & win-actie: STARS-lezeressen kunnen maar liefst ruim ⬠16.000,- aan prijzen winnen waaronder een scooter en een visagie-opleiding!

Het jubileumnummer ligt vanaf 15 juli in de winkel.

Stars is een uitgave van Audax Publishing, onder andere ook uitgever van: AvantGarde, Girlz!, Glossy, Royalty, Diva, PRiMO,Weekend, Vriendin, Aktueel MAN en HP/De Tijd. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax wat zich naast het uitgeven vooral richt op de distributie en verkoop van gedrukte media.