Gemeente Boxmeer


Milieuvergunningen

Ontwerpmilieuvergunning

Het voornemen is vergunning te verlenen aan:

* Bolsius Nederland, Exportstraat 41 te Boxmeer. Het betreft een revisievergunning voor een inrichting voor het vervaardigen van kaarsen

Inzage: vanaf 15 juli 2010 tot en met 25 augustus 2010. Inspraak: een ieder kan over de ontwerpbeschikking naar keuze schriftelijk en/of mondeling een gemotiveerde zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. De termijn voor het naar voren brengen van zienswijzen bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch (0485-585911) een afspraak maken. In beginsel kunnen uitsluitend belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen kenbaar hebben gemaakt, op een later tijdstip eventueel in beroep gaan bij de Afdeling Bestuurs¬rechtspraak van de Raad van State. Op basis van artikel 6.5 en 6.6 Awb is het niet meer mogelijk voor degene die een zienswijze kenbaar heeft gemaakt, zijn of haar gegevens geheim te houden.

Inspraak: een ieder kan over de ontwerpbeschikking naar keuze schriftelijk en/of mondeling een gemotiveerde zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. De termijn voor het naar voren brengen van zienswijzen bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch (0485-585911) een afspraak maken. In beginsel kunnen uitsluitend belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen kenbaar hebben gemaakt, op een later tijdstip eventueel in beroep gaan bij de Afdeling Bestuurs¬rechtspraak van de Raad van State. Op basis van artikel 6.5 en 6.6 Awb is het niet meer mogelijk voor degene die een zienswijze kenbaar heeft gemaakt, zijn of haar gegevens geheim te houden.