Outdare nu Gold Partner van SugarCRM inc.

15/07/2010 14:42

Outdare Internet Services B.V.

Outdare, de snel groeiende aanbieder in web based CRM, is trots het Gold level partnership van SugarCRM inc. te hebben bereikt. Dit is een bekroning op de reeds jarenlange samenwerking (sinds 2004) tussen Outdare en SugarCRM.

"Outdare was een van de eerste officiële partners van SugarCRM in Europa en heeft de markt voor SugarCRM in Nederland letterlijk opengebroken. Het is fantastisch om dit nu bekroond te zien met een Gold level partnership!", aldus Bart van Maarseveen, directeur van Outdare.

Het Gold level partnership betekent een intensievere samenwerking met SugarCRM inc. en leidt tot nog meer kennisuitwisseling. Tevens zal er meer met SugarCRM samengewerkt worden in productontwikkeling, presentaties en opleidingsprogramma's. Kortom, tezamen met de kwantitatieve groei kan de kwaliteit door het Gold level partnership nog verder omhoog.

De markt voor flexibele, transparante en eerlijke CRM staat voor een doorbraak en de award winnende en open source gebaseerde producten van SugarCRM zijn hierin nog steeds uniek! Bovendien als geen ander klaar voor Social CRM. SugarCRM is niet voor niets een van de snelst groeiende CRM oplossingen met binnen 5 jaar al meer dan 5 miljoen downloads en 600.000 actieve gebruikers.

Over SugarCRM:

SugarCRM is marktleider in krachtige open source CRM software voor bedrijven en instellingen in alle maten en heeft klanten over heel de wereld. Met deze software wordt efficiëntie in interactie en de effectiviteit in de processen van acquisitie, ondersteuning en klantencontact versterkt. Meer dan 6.000 klanten en meer dan een half miljoen gebruikers rekenen dagelijks op de software van SugarCRM.

Over Outdare:

Outdare denkt al meer dan 12 jaar in web based oplossingen, 100%. Al meer dan 12 jaar experts in relatie databases en open source. Onze expertise in SugarCRM gaat terug tot de begindagen en is uniek in Europa. Outdare heeft een breed pakket aan unieke producten en ervaringen die SugarCRM succesvol maken voor uw organisatie! Ervaar het zelf, praat en werk met onze experts.





http://www.outdare.nl