Politie Gelderland-Midden

Tas met medicijnen gestolen in Ede

Publicatiedatum: 15-7-2010 15:00:17

EDE - Op het Kuiperplein in Ede is donderdagmiddag een tas met gevaarlijke medicijnen gestolen. Onoordeelkundig gebruik van de medicijnen kan gevaar opleveren voor de gezondheid. Bij inname door kinderen zijn de gezondheidsrisico's nog hoger.

De medicijnen zaten in een bruine tas, met daarop blauwe en roze bloemen. Het gaat om 50 pillen van het middel Citalopram, die verpakt zaten in één doosje. Het middel wordt gebruikt bij de behandeling van depressie. Mocht men de tas ergens aantreffen, kan contact opgenomen worden met de politie via nummer 0900-8844. Mochten de medicijnen ergens los worden aangetroffen, dan kunnen deze ingeleverd worden bij huisarts, apotheek of politiebureau.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man overleden bij bedrijfsongeval

Publicatiedatum: 15-7-2010 14:47:03

ARNHEM - Bij een bedrijfsongeval in Arnhem is op donderdagmiddag 15 juli een man (personalia nog onbekend) om het leven gekomen.

De man was omstreeks 14.00 uur bezig met sloopwerkzaamheden bij een pand aan de Kortestraat. Toen hij met een betonnen trap bezig was, brak deze plotseling in tweeën. Vervolgens kwam het slachtoffer onder de trap terecht. De man is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Leeftijd en woonplaats van het slachtoffer worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---