Project Gemeente Westland


Uniek zomerprogramma voor jongeren

Publicatiedatum: 15-07-2010

25 Degrees! Zo heet het spetterende zomerprogramma van Welzijn E25. Voor alle jongeren uit Westland, Maassluis, Midden-Delfland en Hoek van Holland worden in de maanden juli en augustus heel veel verschillende activiteiten georganiseerd.

Welzijn E25 zorgt voor het ultieme zomergevoel. Voor Westland organiseren ze activiteiten op de Wollebrand. Jongeren kunnen er terecht voor sport & spel, een talentenjacht, survival, het waterfestijn, een gezellige BBQ en nog veel meer. In Maassluis staan onder andere uitstapjes naar de Efteling, Dolfinarium, Walibi en Drievliet op het programma. Hoek van Holland heeft deze uitstapjes ook op de planning staan en daarnaast strandvliegeren en waterskiën. Midden Delfland heeft een overvolle agenda met waterpret, sloepvaren, skaten en fietstochten.

Meer weten? Meedoen?
25 Degrees is een tropische menu boordevol zomeractiviteiten. Wil je weten wat er allemaal te beleven is? Hoe zit met verzamelen, inschrijven, kosten en locaties? Kijk dan op www.welzijne25.nl of loop eens binnen bij een van de jongerencentra van Welzijn E25. De adressen vind je op de website.