Project Gemeente Westland


Seizoenskaart parkeren Molenslag Monster

Publicatiedatum: 15-07-2010

Vanaf nu is het mogelijk gebruik te maken van een seizoenkaart voor het parkeren van uw auto op het parkeerterrein Molenslag, bij de gelijknamige strandopgang van Monster.

De kosten van de kaart bedragen EUR 50,- per seizoen (prijspeil 2010). Daarnaast dient u EUR 50,- borg te betalen. Dit bedrag krijgt u bij inlevering van de kaart in contanten retour. De kaart biedt u de vrijheid ongelimiteerd te parkeren op het parkeerterrein Molenslag, maar geeft geen garantie op een parkeerplaats. Voor seizoenkaarthouders worden geen parkeerplaatsen gereserveerd.

Aanvragen seizoenskaart
Een aanvraagformulier voor de seizoenskaart kunt u downloaden of ophalen bij het publiekszakenloket op het gemeentekantoor Naaldwijk (Stokdijkkade 2). Op het formulier zelf is aangegeven hoe de aanvraag verder in z'n werk gaat.

Meer informatie
Heet u vragen of behoefte aan meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met het Team Bedrijfsbureau van de afdeling Beheer Openbare Ruimte (BOR) van de gemeente Westland, via (bij voorkeur) amonna@gemeentewestland.nl. Bellen tijdens kantooruren kan natuurlijk ook. U kiest dan (0174) 673673.