Politie Kennemerland

Bejaarde vrouw bestolen

Santpoort-Noord, 15-07-2010

Woensdag omstreeks 14.45 uur is een 86-jarige vrouw uit Santpoort-Noord bestolen van haar tas in de Paramaribostraat. Een onbekende man vroeg aan het slachtoffer of zij de weg kon wijzen naar de Iordenstraat. Zij is doorgereden in haar scootmobiel en enkele minuten later stopte de man weer naast haar bij het fietstunneltje en vroeg toen naar de Indische straat. Gelijk werd er een stadskaart voor haar gelegd. Een tweede persoon, een vrouw, heeft de tas uit haar mandje gestolen. Het tweetal stapten in een zwarte Mercedes en reden weg. De politie is op zoek naar de daders van deze diefstal. Het signalement van de daders is:
Donkerkleurige man, van ongeveer 40-45 jaar oud, 1.80-1.90 mtr. lang, fors postuur, rond gezicht, kort zwart haar. Hij droeg een lichtkleurige blouse. Donkerkleurige vrouw, 35-40 jaar oud, 1.70 mtr. lang, stevig postuur, zwart haar. Zij droeg een lange donkerkleurige jurk met veel gouden sieraden.
Getuigen of mensen die meer weten over dit koppel worden verzocht contact op te nemen met de politie in Velsen, tel. 0900-8844.