Politie Kennemerland

Getuigen gezocht gewelddadige beroving

Hoofddorp, 15-07-2010

De politie is op zoek naar daders van een beroving die op maandag 5 juli omstreeks 02.15 uur plaatsvond op de Van Heuven Goedhartlaan ter hoogte van de Soderblomstraat. Een 36-jarige Hoofddorper liep op het voetpad naast het fietspad en werd door drie mannen bedreigd met een steekwapen. Een van deze daders heeft hem geschopt en geslagen en zijn mobiele telefoon afgepakt. Vervolgens is het slachtoffer opgepakt en in de nabij gelegen sloot gegooid en hem daar achtergelaten. De man heeft diverse verwondingen opgelopen bij deze beroving. Het signalement van de daders is:
Dader 1 (met steekwapen) had zijn hele gezicht, behalve zijn ogen, bedekt met een donkergekleurde sjaal. Hij droeg een donker baseballpetje en was ongeveer 1.78 lang.
Dader 2 was donker getint, ongeveer 1.85 mtr. lang en droeg een donkergekleurd petje.
Dader 3 is een blanke jongen, ongeveer 1.78 mtr. Hij droeg een soort wol mutsje dat op zijn hoofd donkergekleurd was. Alle drie de mannen waren donker gekleed.
Getuigen of mensen die iets meer weten over deze brute overval worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoofddorp via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem iets melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.