Gemeente De Bilt

5-07-2010

Tussen vrijdag 9 juli en dinsdag 10 augustus is het informatiecentrum van Bilthoven Bouwt aan de Julianalaan 8 in Bilthoven gesloten. Dit in verband met de zomervakantie. Vanaf woensdag 11 augustus zijn we weer geopend op woensdag van 10.00 - 12.00 uur en op vrijdag van 14.00 - 17.00 uur.

Het informatiecentrum fungeert in de periode van planvorming maar vooral ook tijdens de bouwwerkzaamheden als een centraal loket voor vragen en meldingen over het centrum van Bilthoven. Er staat een grote maquette van het toekomstige centrum opgesteld, actuele plannen liggen ter inzage en de wanden fungeren als tentoonstellingsruimte voor informatiepanelen en sfeerimpressies.

Wat gebeurt er na de zomer?

In navolging van de deelplannen voor het stationsgebied en De Kwinkelier is het de bedoeling om na de zomer het ontwerpbestemmingsplan voor het Emmaplein-Vinkenplein in de inspraak te brengen. Aankondigingen daarvoor vindt u te zijner tijd in de lokale media.

Daarnaast wordt deze zomer de laatste hand gelegd aan een animatie van het centrumgebied Bilthoven. Vanaf september bent u welkom in het informatiecentrum voor het maken van een digitale wandeling door het toekomstige centrumgebied maken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke Thissen, communicatieadviseur voor Bilthoven Bouwt (gemeente De Bilt) via (06) 204 44 759.