Ingezonden persbericht

Boshuys Hermitage in Oisterwijk beste terras

Restaurant Boshuys Hermitage in Oisterwijk heeft het beste terras van Nederland. Dat blijkt uit de Misset Terras Top 100, powered by Lipton Ice Tea die vandaag verschijnt.
Volgens de eindjury is Boshuys Hermitage 'een bedrijf dat klopt. Goed personeel, goede locatie, geliefd adres bij vaste klanten. Er is geen detail waarover niet is nagedacht.'

In totaal schreven zich ruim 700 bedrijven in voor deze competitie. In verschillende juryrondes hebben zij foto's en hun motivatie opgestuurd, hun kengetallen opgegeven, zijn ze bezocht door mystery guests en uiteindelijk door de eindjury.

Hoofdredacteur Peter Garstenveld: 'Hoe dichter bij de nummer één positie, hoe meer ze door de mangel zijn gehaald.'

De uitreiking vond plaats op donderdag 15 juli in Strandclub Doen in Scheveningen. De gehele Misset Terras Top 100 was uitgenodigd. Onder leiding van presentator Willem Reimers (bekend van de tv-programma's met Herman den Blijker) werden de categorie Winnaars en de Top 5 in het zonnetje gezet.

De nummer twee werd het terras van De Walrus in Sneek. Op de derde plaats staat het terras van Brasserie Zeelust in Westenschouwen.

Met de nummer één positie haalt Boshuys Hermitage ook de titel van beste restaurantterras binnen. De Walrus behaalt de titel voor het beste caféterras van Nederland.
De titel strandterras is voor Brasserie Zeelust. Party & Waterski Center Wollebrand (Honselersdijk) heeft het beste leisureterras. Hotel de Wiemsel/Restaurant de Wanne (Ootmarsum) wint de titel voor het beste aan een hotel gekoppeld terras.

Het was voor de derde keer dat Misset Horeca de Terras Top 100 organiseerde samen met Lipton Ice Tea. Eerdere winnaars waren het terras van Het Zalmhuis in Rotterdam en De Boterlap in Harderwijk. Zij staan beiden voor drie jaar in de eregalerij.

Noot voor de redactie (