Ingezonden persbericht


Persbericht ­ Hilversum, 13 juli 2010

EXTREME SPORTEN IN TRICKMANIA OP 101.TV

Trickmania is terug op 101.TV en dit seizoen is extremer dan ooit. Geraldine Kemper reist Europa door op zoek naar haar favoriete extreme sport! Zij bezoekt pro's en zal in elk item zelf ook de sport uitproberen om te kunnen voelen hoe het is om in de schoenen van een pro te staan. In dit seizoen verlegt Geraldine haar interesses. De 101-presentatrice beoefent dit keer ook de gemotoriseerde extreme sports. Zo gaat ze freestyle motorcrossen en driften. Bovendien hoopt ze op een plekje in een stuntvliegtuig. Trickmania is vanaf donderdag 15 juli iedere week te zien op 101.TV om 20.00 uur.

In het tweede seizoen van Trickmania doet Geraldine veel plekken in Europa aan en worden veel internationale pro's gevolgd. Zo gaat ze langs bij een van de beste skaters van Nederland: Dick Heerkens van team Rollerblade in Amsterdam. Ze ontmoet in Barcelona Pro FMX Rider Edgar Torronteras. In Malta ontmoet ze de leider van team triple black Pro Drifter Buttsy. In Madrid gaat ze naar een gigantisch colosseum waar het redbull x-fighters event wordt gehouden.

Op trickmania.101.tv kan iedereen zijn filmpje van een geslaagde trick of gruwelijke bail uploaden en aan iedereen laten zien. 101.TV, het snelste 24-uurs kanaal, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma's van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101Barz, Gamer01 en Egotrip.