Gemeente Zederik


Open Monumentendag: Stuur uw familierecept in!

Op 11 september 2010 is het weer Open Monumentendag. Het landelijke thema van dit jaar is `De smaak van de 19e eeuw'.

Open Monumentendag 2010 De smaak van Zederik
De gemeente wil graag een typisch Zederiks tintje geven aan deze bijzondere dag. En hoe kan dat beter dan met echte Zederikse familierecepten? Recepten die van moeder op dochter worden doorgegeven. Die al jaren favoriet zijn op uw eettafel of op verjaardagen. De smaak van Zederik dus.

Zederiks kookboek
De beste recepten worden gebundeld in een Zederiks kookboek dat de bezoekers van de Open Monumentendag mee naar huis krijgen. Ook is het de bedoeling dat er die dag geproefd kan worden tijdens een gezellige markt.

Meedoen
U kunt uw familierecept tot 19 augustus versturen naar communicatie@zederik.nl of per post naar: Gemeente Zederik, Team Communicatie, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Bij het recept ontvangen wij graag een familiefoto of toelichting. Hoe bent u aan het recept gekomen, waarom is het recept een familiefavoriet. Deze toelichting komt ook in het kookboekje.

Heeft u zin om tijdens de Open Monumentendag te helpen met koken? Of vindt u het leuk de bezoekers van uw familierecept te laten proeven? Meldt u zich dan via communicatie@zederik.nl

Hartelijk dank!