Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Collectie Direct Design nu ook via otto.nl

15 juli 2010 ­ De collectie van online design meubelwinkel Direct Design is nu ook verkrijgbaar via de website van OTTO. Door de shop-in-shop structuur kan men nu binnen otto.nl bij Direct Design winkelen. Van design barkrukken tot tuinmeubelen en eetkamerstoelen, de OTTO- bezoeker wordt nu op zijn wenken bediend met een groot assortiment design meubelen van merken als Magis, Lapalma en Driade, ontworpen door veelal bekende ontwerpers als Philippe Starck en Marcel Wanders.

Design meubelen online kopen
De online design meubel branche zit in een groeifase. `Design meubelen worden steeds vaker online gekocht, zaken als betrouwbaarheid, bereikbaarheid, het voeren van een complete collectie en goede service naar de klanten zijn hierbij belangrijke succesfactoren', aldus Leon de Haas. Door de samenwerking aan te gaan met OTTO wordt onze collectie voor een nog grotere doelgroep bereikbaar. Wij denken dat het belangrijk is om met grote partijen in de markt samen te werken, niet alleen wordt de bereikbaarheid hierdoor groter, maar het straalt ook een stukje extra betrouwbaarheid uit naar onze klanten.

OTTO
OTTO kent een grote klantenbase die zij graag ook de toegang wil geven tot een ruime collectie design meubelen. Aangezien Direct Design één van de grootste online design meubelwinkels is en de enige met het Thuiswinkel certificaat, was de samenwerking snel beklonken. Direct Design is geen prijsvechter, maar staat voor kwaliteit, gemak en service. Deze kernwaarden zijn ook voor OTTO belangrijk. Binnen de huidige samenwerking blijft men op de OTTO-website, maar koopt bij Direct Design. Ook de service en nazorg blijft in handen van Direct Design.

Over Direct Design
Voor meer informatie over:
Direct Design zie: http://www.directdesign.nl/over-direct-design/ .