Ingezonden persbericht


Wooncompagnie vraagt tips
Opnieuw graffitidoek van bouwplaats ontvreemd!

Te midden van de herstructureringsdrukte in Middenmeer fleuren grote schilderingen de bouwlocaties op. Ze vallen in de smaak bij vele voorbijgangers, maar helaas ook bij minder dankbare mensen. Twee van de zes doeken zijn al ontvreemd. Initiatiefnemer Wooncompagnie wil ze graag terug en doet een oproep voor tips.

De doeken hangen c.q. hingen op de locaties waar voorheen de basisscholen stonden. Ze zijn gemaakt door de plaatselijke jeugd, die zich liet inspireren door haar eigen, kleurrijke toekomstblikken op Middenmeer. Roeland Gravestein, vestigingsmanager Wooncompagnie Schagen: 'De doeken zijn onder leiding van professionele graffitiartiesten en met veel enthousiasme gemaakt. De resultaten waren ontzettend mooi en ze dienden hun doel uitstekend. Dat ze nu worden gestolen is spijtig voor de makers én voor de dorpsgenoten met oog voor kunst.Ž

Tips?
Wooncompagnie wil het er niet zomaar bij laten zitten en doet een beroep op de bewoners van Middenmeer. Hebt u een mogelijke tip die kan leiden naar de ontvreemde doeken? Dan kunt u deze melden via info@wooncompagnie.nl of via het Telefonisch Informatie Punt 0900 - 20 22 373 (lokaal tarief).




Ingezonden persbericht