Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


1 maand gratis stroom

'WK'-KLANTEN NEDERLANDSE ENERGIE MAATSCHAPPIJ
ONTVANGEN 'TROOSTPRIJS'

Rotterdam, 15 juli 2010 - Dee Nederlandse Energie Maatschappij kreeg met haar spraakmakende WK-actie, waarbij nieuwe klanten kans maakten op een jaar lang gratis stroom als Nederland wereldkampioen zou worden, de sympathie van veel Nederlanders. Helaas bleek het Spaanse elftal te sterk voor Nederland. 'Onze jongens' werden tweede, maar kregen een welverdiende feestelijke huldiging in Amsterdam. De Nederlandse Energie Maatschappij 'huldigt' zo ook haar nieuwe klanten die zich aanmeldden tijdens de WK-actie. 'We zijn blij met alle positieve reacties op onze actie en laten onze nieuwe klanten, na het verlies van Oranje, niet graag buitenspel staan. We bieden hen daarom 1 maand gratis stroom aan', aldus Harald Swinkels van de Nederlandse Energie Maatschappij.

Nederland berust in tweede plek
Tot de laatste snik had Nederland vertrouwen in het Oranje team; 63% dacht voor de wedstrijd tegen Spanje dat Nederland wereldkampioen zou worden. Dit blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond. Uit het onderzoek komt verder naar voren dat het verlies tegen Spanje de gemoederen steeds minder bezighoudt: 28% van de Oranje supporters is nog steeds teleurgesteld, maar 37% berust in het feit dat Nederland de finale in de laatste drie minuten verloor.

WK-actie afgerond
Op 1 juni lanceerde de Nederlandse Energie Maatschappij de WK-actie. Het succes van de actie oversteeg elke verwachting. 'Iedere gewonnen wedstrijd van het Nederlands elftal leverde een piek op in de aanvragen', aldus Harald Swinkels. De actie is nu afgerond.


- einde bericht -