Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eindhoven, maandag 28 juni 2010

Open Dag melkveebedrijf Moergestel

15 juli a.s., Pijnendijk 4, Moergestel

De familie Van de Wouw gaat een nieuwe ligboxenstal in gebruik nemen. Naar aanleiding hiervan houden zij een Open Dag. Op donderdag 15 juli a.s. bent u van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom op de Pijnendijk 4 in Moergestel om de nieuwe stal te bezichtigen.

Tijdens de Open Dag kunt u het volgende bezichtigen:

o 0-6-0 ligboxenstal met twee melkrobots;
o Aparte separatie- en behandelruimte;
o Gedeelde wachtruimte i.c.m. split- entry; o Boxbreedte 1,20 m met flexibele schoftboomketting; o Koematras met vochtdoorlatende eigenschappen; o Geasfalteerde voergang met zuurbestendige toplaag; o Geïsoleerd dak, geïsoleerde lichtplaten en geïsoleerde voor- en achtergevel.

Wij verzoeken u vriendelijk om niet in bedrijfskleding te komen en alle hygiënemaatregelen in acht te nemen.

De Open Dag wordt georganiseerd door Brameco*Zon. Voor meer informatie over het gezinsbedrijf van de familie Van de Wouw verwijzen wij u naar de bijlage.

Over Bramecoâ^(TM)Zon
Bramecoâ^(TM)Zon is een middelgrote diervoedercoöperatie en behoort tot de 15 grootste diervoederproducenten van Nederland. De kernactiviteiten bestaan uit het produceren en vermarkten van diervoeders voor de pluimvee-, de varkens- en de rundveesector. Daarnaast heeft Bramecoâ^(TM)Zon belang in diverse deelnemingen, waaronder PreMervo, Broederij Lagerwey, Cebeco Meststoffen en Agrovision. Bramecoâ^(TM)Zon heeft twee productielocaties in Eindhoven en in Udenhout. De afzet is grotendeels geconcentreerd in Brabant, Zeeland, Limburg en Gelderland. Hiernaast exploiteert Bramecoâ^(TM)Zon drie Boerenbondwinkels in Udenhout, Moergestel en Middelbeers.



Ingezonden persbericht