Sensus-methode en de Payroll Group sluiten partnerschap


Samen voor kwaliteit en continuïteit van HR beleid, salaris en belonen

MAARSSEN, 20100715 -- De Sensus-methode uit Maarssen en de Payroll Group uit Woubrugge hebben gezamenlijk als doel gesteld HR en financiële afdelingen te optimaliseren door hun gezamenlijke expertise op gebied van salariëring enerzijds en HR proceskennis anderzijds te bundelen.

De continue stroom van medewerkers binnen een organisatie zorgt voor een dynamische en complexe administratie van personeel- en salarisgegevens. Optimalisering van deze processen zorgt niet alleen voor kostenbesparing en kwaliteitsverbetering binnen de HR afdelingen van een organisatie, maar feitelijk binnen de gehele organisatie. De gezamenlijke kracht van het partnerschap wordt gevormd door consultants van de Payroll Group en hun kennis op gebied van salaris administratie samengevoegd met de HRM-proces kennis van de Sensus-HR-consultants. Deze gezamenlijke aanpak van de Sensus-methode en de Payroll Group zorgt ervoor dat de HR afdeling voortaan een volledige oplossing voor het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie tot zijn beschikking heeft.

"We zijn blij met de mogelijkheid om samen te werken met Payroll group", zegt Hans Haack, commercieel directeur bij De Sensus-methode Procesmanagement. "Procesmanagement is niet alleen een zaak van processen vastleggen, maar juist vakkennis borgen binnen processen. Samen met de Payroll Group zijn we nu in staat HR beleid verder te optimaliseren en dit uit te rollen in de operatie van de salarisadministratie."

De Sensus-methode is een totaaloplossing voor Business Procesmanagement (BPM), in de vorm van een business-communicatieplatform om bedrijfsprocessen te visualiseren door middel van een eenvoudige taal om zo uniformiteit, continuïteit en transparantie te bereiken.

"Alleen organisaties die grip hebben op de bedrijfsprocessen zijn in staat hun prestaties te verbeteren en daardoor kwaliteit te verhogen en kosten te besparen", zegt Harald Oostmeijer, business manager bij de Payroll Group. "Ook de innovatiesnelheid is hoger. Een investering in HR- en salarisprocessen is een investering in het menselijk kapitaal van een organisatie. Een werknemer zal het verschil echt ervaren."

Payroll Group is dé specialist op gebied van salaris en belonen met een 360°visie en helpt organisaties doelstellingen te realiseren en waarde te creëren door betere dienstverlening en innovatieve oplossingen.





Ingezonden persbericht