Rise Media nieuwe uitgever van Campinglife magazine


EDAM, 20100715 -- Rise Media wordt de nieuwe uitgever van Campinglife magazine. Campinglife magazine is onderdeel van het multimediale platform van Campinglife BV, dat ook het gelijknamige succesvolle tv-programma met Sander Janson en Jessica Mendels voor het tiende seizoen uitzendt bij RTL. Campinglife BV heeft de werkzaamheden voor Campinglife magazine vanaf heden ondergebracht bij Rise Media in Edam.

Door te kiezen voor een samenwerking met Rise Media wil Campinglife BV de continuïteit van het magazine waarborgen, de bekendheid van Campinglife magazine vergroten en de multimediale mogelijkheden optimaliseren. Naar verwachting ligt het eerstvolgende magazine in augustus in de winkel en bij de reeds bestaande abonnees op de mat.

Campinglife magazine bestaat sinds september 2008. Het magazine heeft een oplage van 20.000 exemplaren en verschijnt 6 keer per jaar. Het magazine is in de winkel verkrijgbaar voor ¤ 3,95 en wordt in abonnementsvorm aangeboden voor ¤ 15,-. Voor meer informatie kunt u terecht op www.clubcampinglife.nl of kunt u bellen met 0299-714 229.

Over Rise Media
Rise Media V.O.F. is een samenwerking van De Reclamestudio (www.dereclamestudio.nl), Indrukwerk (www.indrukwerk.nl) en Spelvaut Taal & Tekst (www.spelvaut.nl).

Mail: info@risemedia.nl
Web: www.risemedia.nl





Ingezonden persbericht