De Melkweg

PERSBERICHT ­ MELKWEG AMSTERDAM

Breakestra & Chali 2Na / Brother Ali
presented by Struttin
Breakestra & Chali 2Na / Brother Ali / dj's:Taco Fett / Alviz / Bart Fader / DJ Snuggles

Melkweg · donderdag 15 juli · 21:00 ­ 05:00 uur · 16,- + lidm.
· · ·

Donderdag 15 juli presenteert de Melkweg, onder de vleugels van het Amsterdamse platform voor funk, soul en hiphop Struttin', een waar funkorkest met Breakestra, rapper Chali 2NA en rapper Brother Ali. Dit wordt een avond die je niet mag missen!

Breakestra & Chali 2Na
De funkformatie uit Los Angeles is geen onbekende bij de Melkweg. De groep uit California heeft het Amsterdamse podium al meerdere malen voorzien van ruwe funk. Vorig jaar verscheen Dusk till Dawn, dit is hun laatst verschenen album. Op het album staan stuk voor stuk funk juweeltjes die het oor niet mogen missen.
Oudgediende Chali 2Na werkt ook mee op het album. 2na stond samen met dj Cut Chemist aan de basis van hiphop-supergroep Jurassic 5. Daarnaast is hij één van de oprichters van salsafunkband Ozomatli en werkte hij samen met ontelbare MCŽs, waaronder Roots Manuva. Zijn laatste samenwerking is die met Breakestra en samen zullen zij er een mooi avond van maken.

Brother Ali
Begin dit jaar kwam het derde album van Brother Ali uit. De langspeler draagt de naam Us, zoals Ali zelf uitlegt: There's no me and no you. It's just us. Brother Ali houdt het MC- ambacht in stand met een ongelooflijk zuivere en scherpe flow, waar de levenslessen en zijn eigen sores ingewikkeld rijmend de speakers uitgespuugd worden.

Deze artiesten zullen ondersteund worden door een aantal Amsterdamse funk en hiphop dj's van het eerste uur. Taco Fett, Alviz, Bart Fader en Snuggles zullen deze avond warm houden tot in de laatste uurtjes.




De Melkweg