Ingezonden persbericht


Jan Jaap Stigter, een fijnschilder diens werk dat het best te typeren is als "Verfijning met een touch van absurdisme". Dit is de zevende online expositie van de Kunstvrienden Galerie, Vanaf 15 juli a.s. zijn de schilderijen, te zien in de Kunstvrienden Galerie op http://www.kunstvrienden.org en op http://www.art3400ad.nl. Deze verkoop expositie is dag en nacht te zien t/m 14 september 2010.

Verfijning met een touch van absurdisme
Jan Jaap Stigter is als kunstenaar autodidact, maar dat belet hem niet om als professioneel te schilderen in de traditie van de grote realisten. Zijn beroepsachtergrond die raakt aan de psychologie moet wel de basis zijn van de touch of absurdisme die je steeds in zijn werk tegenkomt. Vogels spelen bijna altijd de hoofdrol, een bijzondere bijrol is weggelegd voor de vrouw. In deze expositie toont hij 24 schilderijen en miniaturen, 5 collages en 5 assemblages op vier virtuele wanden. Inspirerend en heel uniek om dit werk te zien en de meerdere lagen te ondergaan.

Voorbezichtiging
Indien u de virtuele expositie van Jan Jaap nu al wilt bekijken, dan kan dat. U gaat naar de knooppuntpagina via http://www.kunstvrienden.org, helemaal linksonder staat een regeltje met de "credits" van de maker van de website, als u daarop klikt kunt u t/m uiterlijk 14 juli 2010 de voorbezichtiging van Jan Jaap Stigters virtuele expositie bekijken.

Afbeeldingen
Mocht u voor uw Kunst Agenda of voor een publicatie over deze expositie één van de afgebeelde werken van Jan Jaap Stigter willen reproduceren dan mag dat zonder toestemming. Mocht u andere afbeeldingen met een hoge resolutie voor dit doel willen gebruiken neem dan contact op met Ad van Tiel, liefst per mail: ad@art3400ad.nl of per




telefoon 020-482 32 33, bij voorkeur tussen 14:00 en 17:00 uur, wij zenden u dan het gevraagde materiaal gaarne toe.

Kunstvrienden Galerie, Niet commercieel
We vinden dat alle kunstenaars, jong en oud, een kans moeten krijgen om zich met hun werk naar behoren te kunnen presenteren. En niet alleen de kunstenaars die regelmatig opduiken in het modieuze galeriecircuit. Onze kunstenaars mogen hun werk zelf verkopen, zij betalen aan ons géén kosten en wij berekenen hen over de verkochte werken géén provisie. Mensen die in onze virtuele galerie een werk zien dat ze bevalt en er over denken het te kopen nemen per telefoon of per email direct contact op met de kunstenaar. Zo eenvoudig is dat.

De Kunstvrienden.Top.Tien
Ga ook even naar de Kunstvrienden.Top.Tien die u vindt op bovengenoemde website. Daar vindt u een keur van exposities die een bezoekje meer dan waard zijn.

Onze agenda
Wij verwachten werk van de Vlaamse schilder Jef Vereecke te exposeren vanaf 15 september a.s. Een voorproefje van zijn werk kunt u werk vinden op de Kunstvriendenpagina's, pagina 1.

Landsmeer, 4 juli 2010
Namens Kunstvrienden,
met een vriendelijke groet,
Ad van Tiel

P.S.
Voor meer informatie neemt u contact op met Ad van Tiel, liefst per mail: ad@art3400ad.nl
of per telefoon 020-482 32 33, bij voorkeur tussen 14:00 en 17:00 uur

Afmelden?







---- --