Ingezonden persbericht



In De Gevarenzone

Aankomende content update zal die nieuwste regio openen in Runes of Magic -

Berlijn, 15 Juli 2010: Verschrikkelijk gevaar ligt verborgen in de schaduwrijke dieptes van het Northern Janost Forest. Angstaanjagende halfbloeden - half demoon en half draak - bedreigen de nieuwe regio die spelers te wachten staat in de volgende content update van Runes of Magic. Na een breed scala van nieuwe zoektochten te hebben overwonnen op zoek naar de wortel van het kwaad, zullen avonturiers het personage level 60 behalen - het nieuwe maximale level in "Chapter III - The Elder Kingdoms". De update wordt beschikbaar voor alle live servers in de komende paar weken.

Avonturiers moeten ook helpen om het mysterie te onthullen van de draken halfbloeden in het eeuwenoude gevecht tussen twee gedoodverfde vijanden - de Elfen van Jyr'na en de Beestmensen van Angren. Aan een kant staan de Ontaarde Elfen, al lange tijd onder invloed van een duistere energie die ze hoopten te overwinnen. Aan de andere kant de Angren die strijden voor de overleving van hun volk terwijl de Elfen de levenskracht wegzuigen uit hun thuisbasis - het Northern Janost Forest.

Meer dan 100 zoektochten zullen spelers door het nieuwe gebied leiden bij de aankomst van de volgende content update. Daarnaast, kunnen spelers zelf het verhaal van het derde hoofdstuk vervolgen. Als de uitdaging wordt aanvaard, kunnen spelers de ervaringspunten verzamelen om ze hun doel van het nieuwe level maximum van 60 te helpen bereiken.

Bezoek voor meer informatie over de nieuwe regio "The Northern Janost Forest" de officiële Runes of Magic website: www.runesofmagic.com



Ingezonden persbericht