Ingezonden persbericht


15 juli 2010, IJsseldelta
Win de IJsseldelta cover wedstrijd!

IJsseldelta is een prachtig gebied en levert vaak de mooiste plaatjes op. VVV IJsseldelta daagt mensen uit om de origineelste en mooiste foto's van de IJsseldelta te maken. De winnende foto wordt als cover gebruikt op de nieuwe IJsseldeltagids 2011 met een oplage van maar liefst 35.000 stuks.

IJsseldelta op de gevoelige plaat
Deze zomer is het mogelijk uw allermooiste foto's van de IJsseldelta in te sturen. Laat u inspireren door de prachtige blauwe luchten boven de polders, het gebied gezien vanaf het water en de prachtige zonsondergangen. Kampen, Zwolle, Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis lenen zich ook zeer goed voor goede beelden: leuke steegjes, mooie doorkijkjes en prachtige monumenten. Wees creatief en leg de IJsseldelta deze zomer op de gevoelige plaat vast.

Uitdaging aangaan?
Wilt u meedoen aan de cover-fotowedstrijd? Via de website www.vvvijsseldelta.nl kunt u uw foto's van de IJsseldelta uploaden. Begin september worden alle inzendingen beoordeeld en wordt de winnaar gekozen. Natuurlijk worden alle ingezonden foto's op de website gepubliceerd.
Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.vvvijsseldelta.nl of bel naar 038-3329071