Vlaanderen lanceert de 'Vlaanderen hotspotgids'. De meest interactieve toeristische gids van Vlaanderen!

15/07/2010 15:46

Vlaamse Overheid

Het Belgische EU-voorzitterschap is ook voor Vlaanderen een uitgelezen kans om te schitteren. Zoveel mooie plekjes en verborgen juweeltjes, - Vlaanderen heeft veel om trots op te zijn. Daarom wordt de Vlaanderen hotspotgids gelanceerd.

Het Belgische EU-voorzitterschap is ook voor Vlaanderen een uitgelezen kans om te schitteren. Zoveel mooie plekjes en verborgen juweeltjes, - Vlaanderen heeft veel om trots op te zijn. Daarom wordt de Vlaanderen hotspotgids gelanceerd. Niet de zoveelste toeristische folder, maar een interactieve Facebook-fanpagina waarop mensen hun favoriete stukje Vlaanderen kunnen posten. De leukste post wordt door een jury beloond met het geschenk van de week.

Wie zijn of haar mooiste plekje wil delen met de rest van de wereld, weet voortaan waarnaartoe: naar de Vlaanderen hotspotgids, de Facebook-pagina vóór en dóór alle liefhebbers van Vlaanderen. Zo wordt de Vlaanderen hotspotgids de meest interactieve en authentieke toeristische gids voor iedereen die op zoek is naar een schitterend stukje Vlaanderen.

Uit onderzoek* blijkt dat 32% van de mannen minstens elke dag op Facebook zit en dat nog eens 16% dat wekelijks doet. 68% van de dagelijkse mannelijke bezoekers is jonger dan 30 jaar. Van de vrouwen logt 30% dagelijks in op Facebook, waarvan 54% jonger dan dertig jaar. 17% van de vrouwen bezoekt Facebook wekelijks. Precies om die ruime doelgroep te bereiken wordt ook met de Vlaanderen hotspotgids bewust gekozen voor de interactieve weg van de sociale netwerksites.

www.VlaanderenSchittert.eu http://www.facebook.com/pages/Vlaanderen-hot-spot-gids/307779141088?ref=ts

Bekijk de filmpjes van drie Vlamingen die hun favoriete plekjes aanprijzen. www.VlaanderenSchittert.eu

*bron: Het Mannenrapport© 2010, Fé. research en Het Vrouwenrapport© 2010, Fé. research

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel