Naar school met naamlabels op spullen en kleding


HOORN, 20100624 -- Op school gebeurt het regelmatig dat spullen en kleding kwijt of verwisseld raken. Labelfriends heeft hiervoor dé oplossing bedacht: naamlabels! Deze handige labels met naam breng je aan op spullen, schoenen en kleding en laten in één oogopslag zien van wie wat is. Voor de start van het nieuwe schooljaar introduceert labelfriends het Weer naar School Voordeelpakket. Dit pakket bestaat uit verschillende soorten labels om spullen, kleding, schoenen en schooltas te voorzien van naam. Te bestellen op www.labelfriends.nl, van half juli tot eind september.

Weer naar school voordeelpakket

Het Weer naar School voordeelpakket is een alles-in-één pakket met daarin 20 naamstickers, 24 strijklabels, 6 paar schoenstickers en een labelhanger. Het pakket is verkrijgbaar met zes verschillende plaatjes; een vlinder, bloem, ster, cabrio, piraat en fee. Dankzij het plaatje zullen kinderen, ook als zij nog niet kunnen lezen, hun eigen spulletjes herkennen.

Labels voor dagelijks gebruik

De labels van labelfriends blijven maanden mooi, zelfs bij intensief dagelijks gebruik. De naamstickers kunnen worden geplakt op allerlei spullen, zoals een broodtrommel, beker en boeken. Deze stickers mogen gewoon in de vaatwasser, magnetron en stoomsterilisator. De strijklabels worden gestreken op textiel, zoals jassen of gymkleding. Deze labels blijven prima zitten, ook bij gebruik van wasmachine en droger.

Het Weer naar School Voordeelpakket kost EUR 19,99 en is te bestellen op www.labelfriends.nl, van half juli tot eind september.

labelfriends