KKR & Co. L.P. start trading op New York Stock Exchange op 15 juli 2010

GUERNSEY, Kanaaleilanden--(BUSINESS WIRE)-- 20100706 --

KKR & Co. (Guernsey) L.P. (Euronext Amsterdam: KKR), bekend als KKR Guernsey, heeft vandaag aangekondigd dat de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) de registratieverklaring van KKR & Co. L.P. met betrekking tot de notering van haar gewone aandelen op de New York Stock Exchange (“NYSE”) effectief heeft verklaard. KKR & Co. L.P. zal haar gewone aandelen op de NYSE beginnen te verhandelen tijdens de opening van de markt op 15 juli 2010 onder het tickersymbool "KKR".

De bestaande gewone aandelen van KKR Guernsey zullen niet langer worden verhandeld op Euronext Amsterdam bij het sluiten van de markt op 14 juli 2010. De gewone aandelenhouders hoeven geen actie te ondernemen om hun bij de NYSE genoteerde gewone aandelen van KKR & Co. L.P te onvangen. In geval dat er actie nodig zou zijn, wordt deze ondernomen door de banken en brokers bij wie de aandeelhouders hun rekeningen hebben. Extra informatie met betrekking tot het beëindigen van de beursnotering bij Euronext Amsterdam en het noteringsproces bij NYSE wordt uiteengezet in Bijlage A van dit persbericht.

Als al eerder werd onthuld, heeft KKR & Co. L.P. een aparte registratieverklaring bij de SEC gedeponeerd, inzake een voorstel voor een eerste uitgifte van extra gewone aandelen. KKR & Co. L.P. verwacht dat, afhankelijk van de marktcondities, deze uitgifte alleen plaats zal vinden na de notering van haar gewone aandelen op de NYSE.

OVER KKR

KKR is in 1976 opgericht door en staat onder leiding van Henry Kravis en George Roberts. Het bedrijf is een toonaangevende globale alternatieve vermogensbeheerder met $54,7 miljard in activa onder haar beheer. KKR telt meer dan 600 personeelsleden en 14 kantoren in de hele wereld en beheert activa middels diverse beleggingsfondsen en -rekeningen die zijn verspreid over meerdere vermogensklassen. KKR creëert waarde door operationele expertise in te brengen bij haar portefeuillebedrijven en door actief toezicht en controle van haar beleggingen. KKR complementeert haar beleggingsexpertise en vergroot haar interacties met beleggers door de relatie met haar cliënten en platforms van kapitaalmarkten. KKR wordt openbaar verhandeld door KKR & Co. (Guernsey) L.P. (Euronext Amsterdam: KKR). Voor meer informatie gaat u naar de website van KKR op www.kkr.com.

OVER KKR GUERNSEY

KKR & Co. (Guernsey) L.P. (Euronext Amsterdam: KKR) is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam KKR Guernsey met een 30% kapitaalaandeel in KKR. De gemeenschappelijke inrichtingen van KKR Guernsey en de verwante beperkte depositaire inrichtingen zijn onderhevig aan een aantal eigendoms- en overdrachtsbeperkingen. Informatie betreffende deze eigendoms-en overdrachtsbeperkingen vindt u in de sectie Investeerdersbetrekkingen van de website van KKR op KKR www.kkr.com. KKR Guernsey stond vroeger bekend als KKR Private Equity Investors, L.P.

GEEN AANBODVERKLARING

Dit persbericht houdt geen aanbod in van de verkoop van waardepapieren in de Verenigde Staten. Waardepapieren mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie of vrijstelling van registratie. Openbare aanbiedingen van waardepapieren in de Verenigde Staten zullen worden verricht door middel van een prospectus van KPE met gedetailleerde informatie over KPE en haar bestuur en financiële overzichten.

TOEKOMSTGERICHTE VERKLARINGEN

Dit bericht bevat bepaalde op de toekomst gerichte verklaringen. Op de toekomst gerichte verklaringen zijn gebaseerd op verwachtingen, prognoses en aannamen toekomstige plannen en strategieën, geanticipeerde gebeurtenissen of trends en vergelijkbare uitdrukkingen over zaken die historisch gezien geen feiten zijn. De op de toekomst gerichte verklaringen zijn gebaseerd op de overtuigingen, aannames en verwachtingen van KKR en KKR Guernsey over hun toekomstige prestaties waarbij alle informatie die voor hen op dit moment beschikbaar is in overweging wordt genomen. Deze overtuigingen, aannames en verwachtingen kunnen wijzigen als gevolg van vele mogelijke gebeurtenissen of factoren, die niet allemaal bekend zijn bij KKR of KKR GUERNSEY, of die niet allemaal onder hun controle zijn. Als er een verandering optreedt, kunnen de werkzaamheden, financiële toestand, liquiditeit en resultaten van de activiteiten van KKR en KKR Guernsey, met inbegrip van netto vermogenswaarde, activa onder beheer, aan vergoedingen gerelateerde inkomsten, economische nettowinst, vastgelegde dollarinvesteringen, nog te storten verbintenissen en boekwaarde, ernstig afwijken van wat u in de op de toekomst gerichte verklaringen vindt. Onder andere de volgende factoren kunnen ertoe leiden dat feitelijke resultaten afwijken van de resultaten zoals beschreven in de op de toekomst gerichte verklaringen: de mogelijkheid dat de notering van de belangen in het gecombineerde bedrijf op de effectenbeurs van New York en/of de voorgestelde primaire uitgifte van KKR's gewone aandelen al dan niet plaatsvinden; het risico dat de geanticipeerde voordelen van het gecombineerde bedrijf niet worden behaald; de algemene volatiliteit van de kapitaalmarkten; veranderingen in de bedrijfsstrategie van KKR of KKR Guernsey; de beschikbaarheid, de voorwaarden en het inzetten van kapitaal; beschikbaarheid van bevoegd personeel en kosten van rekrutering en in dienst houden van dergelijke personeelsleden; veranderingen in de bedrijfstak vermogensbeheer, rentevoeten of de economie in het algemeen; slechtere prestaties van de beleggingen van KKR en minder fondsen kunnen werven; en de mate en aard van de concurrentie van KKR. KKR noch KKR Guernsey neemt de verplichting op zich om op de toekomst gerichte verklaringen te updaten zodat ze omstandigheden of gebeurtenissen weerspiegelen die na de datum waarop dergelijke verklaringen werden gemaakt plaatsvonden tenzij vereist door de wet. Daarnaast is de bedrijfsstrategie van KKR en KKR Guernsey gericht op de lange termijn, en financiële resultaten zijn onderhevig aan een forse volatiliteit. Aanvullende gegevens over factoren die KKR en KKR Guernsey beïnvloeden vindt u in de Registratieverklaring op Formulier S-1 van KKR & Co. L.P.(Reg. No. 333-165414) en andere documenten die bij de SEC gedeponeerd zijn.

* * * * *

BIJLAGE A

Extra informatie

Hieronder vindt u extra informatie gerelateerd aan de beëindiging van het verhandelen en de beursnotering van de gewone aandelen van KKR Guernsey op Euronext Amsterdam door NYSE Euronext (“Euronext Amsterdam”) en de notering van de gewone aandelen van KKR & Co. L.P. voor het verhandelen op de New York Stock Exchange (“NYSE”).

Beëindiging van notering op Euronext Amsterdam

De bestaande gewone aandelen van KKR Guernsey zullen niet langer worden verhandeld op Euronext Amsterdam na het sluiten van trading op 5:30 PM (CEST) op woensdag 14 juli 2010 (de “Laatste Tradingdag”). Op dit moment, zal één gewoon aandeel van KKR & Co. L.P. automatisch gedistribueerd worden voor één gewoon aandeel van KKR Guernsey; De gewone aandelen van KKR Guernsey zullen geannuleerd worden; en KKR Guernsey zal worden geliquideerd. KKR Guernsey zal haar beursnotering op Euronext Amsterdam vanaf 15 juli 2010 beëindigen.

Het verhandelen van de gewone aandelen van KKR Guernsey die niet door de Laatste Tradingdag zijn verrekend zullen op één op één basis worden verrekend door Euroclear en Clearstream voor de gewone aandelen van KKR & Co. L.P die bij de NYSE genoteerd staan. Het wordt niet verwacht dat het verhandelen van de gewone aandelen van KKR Guernsey door Euronext Amsterdam gestopt wordt vóór het sluiten van trading op de Laatste Tradingdag.

Notering op NYSE

Op 15 juli 2010 begint het verhandelen van de gewone aandelen van KKR & Co. L.P. om 9:30 AM (EDT) op NYSE onder het symbool “KKR”.

Houders van Gewone Aandelen

Aandeelhouders hoeven geen actie te ondernemen om hun bij de NYSE genoteerde gewone aandelen van KKR & Co. L.P te onvangen. In geval dat er actie nodig zou zijn, wordt deze ondernomen door de banken en brokers bij wie de aandeelhouders hun rekeningen hebben, zoals hieronder beschreven.

Houders van beperkte depotaandelen (“RDUs”)

Iedere RDU zal automatisch het recht vertegenwoordigen voor het ontvangen van één op de NYSE genoteerd gewoon aandeel van KKR & Co. L.P. Als de RDU-houders hun RDUs wensen te annuleren voor een direct bezit van gewone aandelen van KKR Guernsey of KKR & Co. L.P., neem svp contact op met The Bank of New York Mellon, als depositaris van de RDUs, op de volgende wijze:

The Bank of New York Mellon

101 Barclay Street, 22 West

New York, New York 10286

Ter attentie van: KKR & Co. (Guernsey) L.P.

Telefoon: +1.212.815.3982

Banken en brokers

Banken en brokers, als deelnemers van Euroclear Bank en Clearstream Banking, zullen instructies ontvangen voor het overmaken van de bij de NYSE genoteerde gewone aandelen van KKR & Co. L.P. naar hun overeenkomstige rekeningen bij de Depositary Trust & Clearing Corporation (DTC). Het is aanbevolen dat de banken en brokers hun instructies voor een dergelijke overmaking niet later indienen dan 5:30 PM (CEST) / 11:30 AM (EDT) op dinsdag 13 juli 2010. De banken en brokers die niet beschikken over de bij de NYSE genoteerde gewone aandelen of deze niet overmaken naar een directe rekening bij de DTC, zullen de bij de NYSE genoteerde gewone aandelen op hun bestaande rekeningen houden bij Euroclear en Clearstream, en Euroclear en Clearstream zullen deze posities bij DTC in naam van hun respectievelijke partners blijven behouden.

Verdere vragen en assistentie

Vragen en verzoeken om assistentie kunnen worden gericht tot Innisfree M&A; Incorporated of haar vestiging in London, Lake Isle M&A; Incorporated:

Innisfree M&A; Incorporated

501 Madison Avenue

New York, New York 10022

Banken en brokers kunnen bellen naar: +1 212 750 5833

Aandeelhouders kunnen gratis bellen naar: 1 888 750-5834

Lake Isle M&A; Incorporated

39 King Street

Londen EC2V 8DQ

Banken en brokers kunnen bellen naar: +44 (0)20 7710 9960

Aandeelhouders kunnen gratis bellen naar: 00800 7710 9970

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P.
Investeerdersbetrekkingen:
Jonathan Levin
Tel: +1-877-610-4910 (U.S.) / +1-212-230-9410
investor-relations@kkr.com
of
Media:
Peter McKillop of Kristi Huller
Tel:+ 1-212-750-8300

media@kkr.com

Ticker_symbol AEX:KKR