Déhora breidt uit met nieuwe service `Recruitment'


AMSTERDAM, 20100715 -- Er is een sterke groei ontstaan van de vraag naar ondersteuning bij de werving en selectie van planners voor een vast dienstverband door tevreden relaties van Déhora Consultancy Group. Reden voor Déhora om haar services vanaf heden uit te breiden met Déhora Recruitment.

"Onze ervaring leert dat organisaties moeite hebben met het vinden van geschikte planners. Dit blijkt ook uit het aantal openstaande vacatures voor planners die dagelijks op internet te vinden zijn", verklaart Frank Brits, directeur Déhora Detachering & Recruitment. Het gevolg van het inzetten van een planner die niet over de juiste kwaliteiten beschikt, is dat organisaties vaak grote sommen geld verspillen doordat de personeelsplanning niet optimaal is. Déhora kan met zijn jarenlange ervaring wel geschikte planners selecteren en heeft hiervoor diverse assessments ontwikkeld.

Bij Déhora weten ze al meer dan 23 jaar dat een verbetering en flexibilisering van de personeelsplanning betere arbeidsomstandigheden oplevert, waardoor er minder verloop ontstaat. Dit levert een kostenbesparing op voor het werven, opleiden en inwerken van nieuw personeel. Ook neemt vrijwel altijd het ziekteverzuim af, hetgeen ook een flinke besparing oplevert. Door verder slim te plannen, kunnen overuren en leegloopuren worden voorkomen en lopen de loonkosten niet onnodig uit de hand. Tenslotte constateert Déhora dat planners niet altijd goed op hun taken zijn voorbereid of niet over goede roostersoftware beschikken. Hierdoor zijn er problemen met wet- en regelgeving en worden de voorwaarden van Arbeidstijdenwet en CAO niet gerespecteerd. Dit leidt tot conflicten met het personeel, de ondernemingsraad en soms tot aanzienlijke boetes van de Arbeidsinspectie. De inzet van goedgeschoolde en ervaren planners is daarom essentieel.

Corporate informatie Déhora Consultancy Group
Déhora is leider in het verbeteren en flexibiliseren van personele inzet. Met honderd medewerkers in Nederland, België en Polen ondersteunen en begeleiden zij al ruim twintig jaar bedrijven en organisaties bij de inzet van arbeid. De ISO certificatie illustreert dat onze bedrijfsvoering voldoet aan de hoogste eisen.

Déhora Consultancy Group