KKR & Co. L.P. verhandelt nu op NYSE

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20100715 --

KKR & Co. L.P. (NYSE: KKR) hebben vandaag aangekondigd dat het vandaag gestart is met de trading van haar gewone aandelen op de New York Stock Exchange onder het symbool “KKR”. In overeenstemming met eerder aangekondigde plannen, zullen de gewone aandelen van KKR & Co. (Guernsey) L.P. niet langer op Euronext Amsterdam worden verhandeld.

“De notering van vandaag op NYSE betekent een belangrijke mijlpaal voor KKR en zal investeerders een kans bieden aandeel te hebben in de door onze firma gecreёerde waarde,” verklaarden Henry R. Kravis en George R. Roberts, medeoprichters, medevoorzitters en Co-Chief Executive Officers van KKR.

OVER KKR

KKR is in 1976 opgericht door en staat onder leiding van Henry Kravis en George Roberts. Het bedrijf is een toonaangevende globale alternatieve vermogensbeheerder met $54,7 miljard in activa onder haar beheer vanaf 31 maart 2010.KKR telt meer dan 600 personeelsleden en 14 kantoren in de hele wereld en beheert activa middels diverse beleggingsfondsen en -rekeningen die zijn verspreid over meerdere vermogensklassen. KKR creëert waarde door operationele expertise in te brengen bij haar portefeuillebedrijven en door actief toezicht en controle van haar beleggingen. KKR complementeert haar beleggingsexpertise en vergroot haar interacties met beleggers door de relatie met haar cliënten en platforms van kapitaalmarkten. Voor meer informatie gaat u naar de website van KKR op www.kkr.com.

GEEN AANBODVERKLARING

Dit persbericht houdt geen aanbod in van de verkoop van waardepapieren in de Verenigde Staten of op andere plaatsen. Waardepapieren mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie of vrijstelling van registratie. Openbare aanbiedingen van waardepapieren in de Verenigde Staten zullen worden verricht door middel van een prospectus van KPE met gedetailleerde informatie over KPE en haar bestuur en financiële overzichten.

TOEKOMSTGERICHTE VERKLARINGEN

Dit bericht bevat bepaalde op de toekomst gerichte verklaringen. Op de toekomst gerichte verklaringen zijn gebaseerd op verwachtingen, prognoses en overtuigingen, toekomstige plannen en strategieën, geanticipeerde gebeurtenissen of trends en vergelijkbare uitdrukkingen over zaken die historisch gezien geen feiten zijn. De op de toekomst gerichte verklaringen zijn gebaseerd op de overtuigingen, aannames en verwachtingen van KKR over hun toekomstige prestaties waarbij alle informatie die voor hen op dit moment beschikbaar is in overweging wordt genomen. Deze overtuigingen, aannames en verwachtingen kunnen wijzigen als gevolg van vele mogelijke gebeurtenissen of factoren, die niet allemaal bekend zijn bij KKR, of die niet allemaal onder haar controle zijn. Als er een verandering optreedt, kunnen de werkzaamheden, financiële toestand, liquiditeit en resultaten van de activiteiten van KKR, met inbegrip van netto vermogenswaarde, activa onder beheer, aan tariefbetaling onderhevige activa onder beheer, aan vergoedingen gerelateerde inkomsten, economische nettowinst, vastgelegde dollarinvesteringen, nog te storten verbintenissen en boekwaarde, ernstig afwijken van wat u in de op de toekomst gerichte verklaringen vindt. Onder andere de volgende factoren kunnen ertoe leiden dat feitelijke resultaten afwijken van de resultaten zoals beschreven in de op de toekomst gerichte verklaringen: de mogelijkheid dat de voorgestelde primaire uitgifte van KKR's gewone aandelen al dan niet plaatsvindt; het risico dat de geanticipeerde voordelen van het gecombineerde bedrijf niet worden behaald; de algemene volatiliteit van de kapitaalmarkten; veranderingen in de bedrijfsstrategie van KKR; de beschikbaarheid, de voorwaarden en het inzetten van kapitaal; beschikbaarheid van bevoegd personeel en kosten van rekrutering en in dienst houden van dergelijke personeelsleden; veranderingen in de bedrijfstak vermogensbeheer, rentevoeten of de economie in het algemeen; slechtere prestaties van de beleggingen van KKR en minder fondsen kunnen werven; en de mate en aard van de concurrentie van KKR. KKR neemt niet de verplichting op zich om op de toekomst gerichte verklaringen te updaten zodat ze omstandigheden of gebeurtenissen weerspiegelen die na de datum waarop dergelijke verklaringen werden gemaakt plaatsvonden, tenzij vereist door de wet. Daarnaast is de bedrijfsstrategie van KKR gericht op de lange termijn, en financiële resultaten zijn onderhevig aan een forse volatiliteit. Aanvullende gegevens over factoren die KKR beïnvloeden vindt u in de Registratieverklaring op Formulier S-1 van KKR & Co. L.P.(Reg. No. 333-165414) en andere documenten die bij de SEC gedeponeerd zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P.
Investeerdersbetrekkingen:
Jonathan Levin
Tel: +1 (877) 610-4910 (U.S.) / +1 (212) 230-9410
investor-relations@kkr.com
of
Media Contact:
Peter McKillop of Kristi Huller
Tel:+ 1 (212) 750-8300

media@kkr.com

Ticker_symbol NYSE:KKR
Ticker_symbol AEX:KKR