Ingezonden persbericht


Boeiend Harlingen Zomermarkten barsten weer los!

HARLINGEN - Nog even en dan is het weer zover: de traditionele zomermarkten in Harlingen barsten weer los. BENG Evenementen die in opdracht van de Harlinger Ondernemersvereniging deze markten organiseert is blij dat we het komende seizoen weer steeds meer nieuwe standhouders mogen verwelkomen.

De Boeiend Harlinger Zomermarkten zijn inmiddels uitgegroeid tot een fantastisch evenement voor jong en oud, voor bezoeker en standhouder. Donderdag 15 juli 2010 vindt de eerste van een reeks van zeven Boeiend Harlingen Zomermarkten plaats. Het Harlinger centrum zal tijdens deze zomerse markten op de donderdagen van 14.00 tot 21.00 uur weer bruisen!

Ruim 60 kraampjes bieden onder andere kleding, kleding, sieraden, ambachtelijke versnaperingen, boeken, vers fruit, tassen, cd- en dvd´s, keramiek, bed- en nachtgoed, vintage, ter plaatse gerookte vis en overheerlijke poffertjes. Naast nieuwe artikelen is er het een en ander uit grootmoeders tijd te bewonderen. Kortom er is voor elk wat wils. De zomermarkten in het sfeervolle centrum van Harlingen zijn al jaren een publiekstrekker. Een leuke en gevarieerde markt met een prettige zomerse sfeer, een breed aanbod, koopavond en mooie aanbiedingen. Vaak vergezeld van amusement en live entertainment. Winkeliers zijn bij de markt betrokken, er zijn terrasjes en 's avonds klinkt er her en der live muziek. Met het strand op een steenworp afstand en gratis parkeren op de donderdagavond is een bezoek aan Harlingen zeker de moeite waard.

Boeiend Harlingen Zomermarkten: donderdag 15, 22 en 29 juli - 5, 12, 19 en 26 augustus 2010.

Deelnemen kan! Aanmelden via www.bengevenementen.nl