BNN

PERSBERICHT - Hilversum, 02 juli 2010
DENNIS EN VALERIO VS DE REST

credits: BNN
BNN-VRIENDEN GAAN DE STRIJD AAN MET BEKENDE DUO'S

Vorig jaar ging het hard tegen hard in Dennis versus Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden de handen ineen en strijden ze samen tegen bekende Nederlandse duo's in Dennis en Valerio vs De Rest. Het spel is voor de mannen totaal onbelangrijk, het gaat om de knikkers. De BNN-presentatoren zijn er enorm op gebrand om als sterkste duo uit de bus te komen. Dennis Storm: 'Vorig jaar heb ik Valerio na een hevige strijd verslagen, maar het voelt nog beter om samen met mijn grote vriend De Rest aan te pakken.' Valerio Zeno: 'Tegen Dennis strijden was leuk, maar nu we onze krachten gebundeld hebben is het zelfs voor Batman en Robin oppassen geblazen.' Dennis en Valerio versus De Rest is vanaf vrijdag 16 juli zes weken te zien van 20.30 tot 21.10 uur bij BNN op 3.

In aflevering één nemen Dennis en Valerio het op tegen radio-dj's Coen en Sander. De duo's vechten uit wie het beste kan hossen, zuipen, zingen en feesten, oftewel Carnaval vieren. In de tweede aflevering staan de hockeymeisjes Fatima Moirera de Melo en Ellen Hoog tegenover de BNN'ers en strijden de duo's tegen elkaar in een paar zenuwslopende tv-show spellen. Daarna zijn topmodellen Kim Feenstra en Sylvia Geersen aan de beurt om te bepalen wie het beste past bij de High Society. Kunnen Dennis en Valerio een potje polo spelen en lukt het de dames om volgens de etiquette te dineren? In de vierde aflevering is het nostalgische duo Rembo en Rembo aan de beurt. De mannen hebben in jaren niet zo gelachen, maar welk duo kan het beste overleven in de wildernis?

Alsof verliezen op tv niet genoeg is, moeten de verliezers van iedere aflevering ook nog eens diep door het stof op internet. Zij krijgen iedere week een pittige tegenprestatie, bedacht door de winnaars, voor hun kiezen. Deze filmpjes een vette trailer en nog veel meer backstage-bonusmateriaal zijn te vinden op versus.bnn.nl


----------



BNN