Uitgeverij het Spectrum


Hongerspelen en Hotel Kindervreugd genomineerd voor de Kinderboekwinkelprijs 2010

Woensdag 14 juli 2010

De Samenwerkende Kinderboekwinkels hebben maar liefst twee boeken van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum genomineerd voor de Kinderboekwinkelprijs 2010.

Zowel De Hongerspelen van Suzanne Collins (Van Goor) als Hotel Kindervreugd van Janneke Schotveld (Van Holkema & Warendorf) zijn genomineerd.

'Wat een intrigerend verhaal!', schrijven de Kinderboekwinkels over De Hongerspelen. 'Om ademloos te lezen op het puntje van je stoel. Het totalitaire regime is huiveringwekkende levensecht en de driehoek gevormd door Katniss, Peetah, haar medestrijder,en Gale, haar jachtpartner, is zo sterk neergezet dat je niet kunt wachten om te weten hoe het zal aflopen.'

De kinderboekwinkels vinden Hotel Kindervreugd van Janneke Schotveld een aanwinst voor lezers tussen de zeven en tien jaar. Vrolijk, lichtvoetig, maar spannend genoeg om de aandacht vast te houden. En ze zijn ook heel geschikt om voor te lezen.

U kan tot 31 oktober in de Kinderboekwinkels of online stemmen. Als u een motivatie geeft voor uw keuze, telt uw stem twee keer zo zwaar. Dus doen!