Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 13.30 uur

Utrecht, 16-07-2010

Openstaande straf en boete

VEENENDAAL- De politie controleerde op donderdagmiddag omstreeks 17.15 uur aan de Grote Beer een scooterbestuurder omdat hij geen helm droeg. De 22-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats bleek nog 37 dagen gevangenisstraf en een boete van 558 open te hebben staan. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Ongeval met letsel

WIJK BIJ DUURSTEDE- Aan de Jacob van Ruisdealstraat vond op donderdagmiddag omstreeks 13.05 uur een ongeval plaats met letsel tot gevolg.

Een 71-jarige fietsster uit Wijk bij duurstede fietste op de Jacob van Ruisdealstraat in de richting van de Steenstraat. Ter hoogte van de kruising met de David van Bourgondieweg verleende zij geen voorrang aan de van rechts komende personenauto die bestuurd werd door eveneens een 71-jarige vrouw uit Wijk bij Duurstede. Hierdoor kwam de fietsende vrouw ten val en dit leidde tot letsel. Met klachten aan haar elleboog, nek en rug en een wond in haar gezicht is zij overgebracht naar het ziekenhuis.

Ongeval met letsel

WIJK BIJ DUURSTEDE- Aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg vond op vrijdagmorgen omstreeks 06.40 uur een ongeval plaats met letsel tot gevolg.

Een 47-jarige automobiliste uit Cothen reed op de Groenewoudseweg en wilde bij de kruising de Graaf van Lynden van Sandenburgweg opdraaien. Zij verleende hierbij geen voorrang aan de 60-jarige automobilist uit Voorthuizen die op Graaf van Lynden van Sandenburgweg richting Wijk bij Duurstede reed. De leidde tot een ongeval met letsel aan het gezicht van de vrouw die hiervoor werd overgebracht naar het ziekenhuis.