Senternovem

16-07-2010 |

Start openbare consultatieronde duurzaam inkopen van Energie: Elektriciteit en Gas

Van 16 juli tot en met 23 augustus

Vanaf 16 juli tot en met 23 augustus kunnen energieleveranciers, inkopende overheden, NGO's en overige stakeholders en belangstellenden per mail reageren op de duurzaamheidscriteria voor het duurzaam inkopen van elektriciteit en gas door de overheid. Gedurende deze vijf weken vindt de openbare consultatieronde plaats.

Totstandkoming concept-criteriadocumenten
Voor de productgroep energie is een actualisatietraject gestart. Deze productgroep levert twee duurzaamheidscriteriadocumenten op: elektriciteit en gas. De twee documenten zijn tot stand gekomen in een proces waarin stakeholders een hoofdrol spelen. Er is een werkgroep gevormd, bestaande uit energieleveranciers, inkopers, milieuorganisaties en adviesbureaus. Na drie bijeenkomsten maakt deze werkgroep haar voorlopige eindresultaat openbaar. Daar kunt u nu als stakeholder en belangstellende op reageren.

Reageren
Stakeholders worden van harte uitgenodigd te reageren op de twee concept criteriadocumenten. Meer informatie en de concept-criteriadocumenten zijn te vinden op deze pagina. Wijzigingsdatum |

16-07-2010