Politie Noord- en Oost Gelderland

|   |'s-Heerenberg - Vrouw bekrast auto na parkeerconflict   |

De politie heeft donderdagmiddag 15 juli op de Emmerikseweg in 's-Heerenberg een 43-jarige vrouw uit 's-Heerenberg aangehouden. na een parkeerconflict, bekraste de vrouw opzettelijk de auto van de ander.


De politie kreeg omstreeks 12:30 uur de melding van en parkeerconflict. Twee automobilisten hadden op de parkeerplaats bij een supermarkt aan de Emmerikseweg onenigheid gekregen over een parkeerplaats. Beide stonden te wachten op een auto die de parkeerplaats wilde verlaten en beiden willen hun auto op dezelfde parkeerplek parkeren. Dit laatste is niet gelukt voor de 43-jarige vrouw. Zij parkeerde noodgedwongen even verderop en bekrast daarna bij het langslopen opzettelijk de geparkeerde auto. De eigenaar en inzittende van deze auto, beiden afkomstig uit Kleve (D), zagen het van korte afstand gebeuren, omdat ze de boze dame, na het conflict in de gaten hielden. De politie heeft de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij haar daad bekend. De politie maakt proces-verbaal op.

|   |Groenlo - Dronken automobilist rijdt schade op braderie  |

De politie heeft donderdag 15 juli een 57-jarige automobilist uit Groenlo aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man had op de braderie enkele rekken van een kledingkraam omver gereden. Ook het kassahokje van een kermisattractie was beschadigd door een aanrijding van de dronken automobilist.


De politie kreeg omstreeks de melding dat een automobilist schade had veroorzaakt bij de braderie in Groenlo. Op de t-splitsing van de Mattelierstraat met de Lieverderstraat was de 57-jarige automobilist tegen een kledingrek en een kassahokje gereden. Beide hadden hierdoor schade opgelopen. De bestuurder was echter doorgereden, maar kon naar aanleiding van het kenteken van de auto achterhaald worden. De politie heeft de bestuurder kort daarop in zijn woning een blaastest afgenomen. Deze wees uit dat de man onder invloed was van alcohol. De politie heeft hierop de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar mislukte een ademanalyse, omdat de man opzettelijk niet correct wilde blazen. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.|   |Winterswijk - Inbraak bij pizzeria            |

In de nacht van woensdag op donderdag 15 juli is er ingebroken bij een pizzeria aan de markt in Winterswijk. Er is hierbij geld weggenomen.


De inbraak werd donderdagochtend gemeld. Men is de pizzeria binnen gekomen door een raam te forceren. Uit een eerste onderzoek blijkt er in ieder geval een geringe hoeveelheid geld te zijn weggenomen. De politie vraagt mensen die mogelijk iets gehoord en/of gezien hebben, dat in verband kan worden gebracht met de inbraak, om contact op te nemen via 0900-8844.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(

(---- --