Nederlandse Tafeltennisbond


Succes Eredivisie play-offs finales wordt voorgezet in Veenendaal 16-7-2010

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) heeft opnieuw Veenendaal gekozen als locatie voor de Eredivisie Play-offs Finale. De najaarseditie 2010 vindt plaats op zaterdag 4 december. Afgelopen seizoen organiseerden de NTTB en tafeltennisvereniging SKF al gezamenlijk de najaars- en voorjaarsfinale bij de dames en heren.

Na de twee succesvolle edities van afgelopen seizoen is Veenendaal opnieuw de locatie. (FOTO: © Henk Hommes / NTTB)

In een sfeervolle speelhal gingen de landskampioenschappen in de Eredivisie naar Li-Ning/Infinity Heerlen (dames) en Enjoy & Deploy Heerlen (heren). Op zaterdag 4 december (18:00 uur) wordt zowel bij de dames als heren om de najaarstitel gestreden. Ook de kampioenswedstrijden in de 1e divisie voor promotie naar de Eredivisie dames en Eredivisie heren vinden op dezelfde locatie plaats voorafgaand aan de Play-offs Finale.

,,De organisatie heeft afgelopen seizoen samen met de vrijwilligers van SKF twee mooie evenementen neergezet met een uitverkochte sporthal, bloedstollende wedstrijden en een aantrekkelijk randprogramma. Dat succes wil de NTTB verder laten groeien en dus gaat de organisatie hard aan de slag met verbeteringen zoals het vergroten van de toeschouwerscapaciteit, mogelijkheden voor genodigden en het uitbreiden van het randprogramma", zegt Robbert Stolwijk, coördinator wedstrijdzaken bij de NTTB.

SKF is één van de grotere NTTB-verenigingen en heeft de afgelopen jaren diverse topevenementen samen met de NTTB georganiseerd. Leden van de club nemen zitting in het organisatiecomité en zijn vrijwilliger tijdens de op- en afbouw en alle activeiten op de dag zelf.

,,We hebben veel complimenten gekregen voor de afgelopen twee edities die sfeervol en erg spannend qua wedstrijden waren. Ook wij willen graag proberen om het evenement groter te maken en kijken nu al uit naar 4 december", zegt Ronald van Roon, voorzitter van SKF.

Alle informatie over de Eredivisies (uitslagen, programma, standen, persoonlijke resultaten, teams, spelers en scheidsrechters) is te lezen op de website van de NTTB via www.nttb.nl/eredivisiedames en www.nttb.nl/eredivisieheren. Volg de NTTB Eredisie ook via Twitter: twitter.com/tafeltennis en twitter.com/nttberedivisie.

NTTB/HH