Wageningen Universiteit en Researchcentrum
Nieuwe informatieve site over water

Agenda

16 jul 2010

Onderdeel: Praktijkonderzoek Plant en Omgeving

De nieuwe site www.kennismoetstromen.nl geeft nuttige en actuele informatie over de relatie tussen water en landbouw. Zo geeft de site een schat aan informatie over de Kader Richtlijn Water (KRW).

innovatieprogramma beoogt de waterkwaliteit verbeteren, onder andere door innovaties in de landbouw. Binnen dit programma zijn de laatste jaren al veel waardevolle programmaâs van start gegaan met veel betrokken partijen binnen de landbouw.
Binnen deze projecten bouwen de diverse partijen veel kennis op uit onderzoek, uit eigen ervaring en waarnemingen en uit bijeenkomsten. Het delen van die kennis is een belangrijke doelstelling van de site âKennis moet stromenâ. De site helpt de mensen die deze landbouwinnovaties in de praktijk moeten brengen. Door workshops en themadagen te organiseren, best practices te tonen en bedrijven te bezoeken komt steeds meer kennis onder steeds meer mensen. De site is daarbij een nuttig communicatiemiddel zowel ter aankondiging als vastlegging achteraf. Op de site zijn nuttige tips te vinden, nieuwtjes, agenda, stellingen en veel informatie over projecten en themabijeenkomsten.

Contact
Ton Baltissen