RTL Group

Toptalent kan zich ook online kwalificeren voor 'The Voice Of Holland'

Talentvolle zangers, zangeressen en duos kunnen vanaf woensdag 14 juli ook online auditie doen voor The voice of Holland, de ultieme zoektocht van vier Nederlandse topartiesten naar de nieuwe generatie supertalenten. Het is een primeur in de Nederlandse televisiegeschiedenis; kandidaten doen voor de webcam auditie en unieke software zorgt ervoor dat er een rapportcijfer wordt gegeven. Uiteindelijk zullen tenminste vijf online kandidaten de kans krijgen om door te dringen tot de beste zangtalenten waarmee de tv-show van start gaat.

Kandidaten krijgen online ook tips en adviezen om de auditie zo goed mogelijk te doen. Ze kunnen op www.thevoiceofholland.com en Hyves (the-voice-of-holland.hyves.nl) onbeperkt oefenen. Vervolgens kan men één keer auditie doen. Dankzij speciale, unieke software volgt er een rapportcijfer voor de zangstem en hoe (zuiver) de kandidaat heeft gezongen. 'The voice of Holland' gaat uitsluitend van start met toptalent, dus bij een cijfer onder de zeven val je automatisch af. Kandidaten die hoger dan een zeven weten te scoren, behoren tot de kanshebbers om door te dringen tot de start van de tv-registratie van The voice of Holland. Alle online audities zijn terug te zien op www.thevoiceofholland.com en Hyves.

De beste deelnemers komen in een team onder aanvoering van een topartiest. Dit zijn: Nick & Simon, Jeroen van der Boom, VanVelzen en Angela Groothuizen, vier grote namen uit vier verschillende muziekgenres. Samen met een professioneel team zullen deze vier hun talentvolle pupillen coachen en adviseren, met alle kennis en ervaring die zij hebben. Ze gaan zelfs mee het podium op om mee te zingen. De presentatie van The voice of Holland is in handen van Martijn Krabbé. Degene die deze bijzondere talentenjacht wint, gaat een lange en succesvolle zangcarrière tegemoet. En één ding is zeker: Nederland is na deze show een ster van grote klasse rijker!

Uitzending: RTL 4, najaar 2010 op vrijdagavond tussen 20.30 uur en 22.00 uur.
Producent: Talpa. Partner: Vodafone. Digital Agency: Clockwork/Ordina

Website: www.thevoiceofholland.com

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Daniëlle van Es, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718482 of via daniëlle.van.es@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.