Cohen & Steers al vijf jaar in Azië met nieuwe medewerkers en diensten 16/07/2010 17:50

PR Newswire

NEW YORK, July 16, 2010 /PRNewswire/ --
Cohen & Steers, Inc. (NYSE: CNS) viert de vijfde verjaardag van zijn kantoor in Hongkong, dat in juli 2005 werd opgericht. Het lustrum valt samen met de toevoeging van drie nieuwe medewerkers die de capaciteiten van de firma in de regio gaan uitbreiden en verbeteren.

Anton Chan is aangesteld als hoofd van de afdeling institutionele marketing en klantenservice voor Azië. Hij zal zich richten op de uitbreiding van de institutionele relaties van Cohen & Steers in Azië zonder Japan en stuurt de dienstverlening aan de institutionele klanten aan. Voordat hij bij Cohen & Steers werd aangesteld was Chan vice-president bij de afdeling verkoop en relatiebeheer voor Noord-Azië zonder Japan van de Bank of New York Mellon.

De firma heeft ook Grace Ding aangenomen als lid van het internationale beursgenoteerde infrastructurele team in Hongkong. Ding werkte hiervoor bij Nomura International in Hongkong, waar zij zich heeft gespecialiseerd in Aziatische gaspijpleidings-, gasdistributie-, en elektriciteitsbedrijven.

Jackie Choy, komende van Lehman Brothers, is een onderzoeksanalist voor Hongkong en China. Hij is lid van het Hongkongse onderzoeksteam dat zich richt op de beursgenoteerde onroerendgoedsector in Pacifisch Azië en dat wordt geleid door Luke Sullivan, de regionale portfoliobeheerder.

"Ons kantoor in Hongkong is erg belangrijk voor onze internationale aanwezigheid, en we zijn dan ook verheugd om onze huidige en toekomstige klanten het beste van het beste te kunnen bieden qua onderzoeks- en portfoliobeheer," zegt Robert Steers, medevoorzitter en co-CEO van Cohen & Steers. "Ik heb er alle vertrouwen in dat Anton met succes nieuwe institutionele klanten zal bereiken en service van topniveau zal leveren aan onze bestaande klanten."

Website: http://cohenandsteers.com/
Symbool: NYSE: CNS
Over Cohen & Steers. Cohen & Steers is een beheerder van winstgevende vermogensportefeuilles, gespecialiseerd in Amerikaanse en internationale vastgoedeffecten, grote cap value aandelen, beursgenoteerde infrastructuur en nuts, en preferente effecten. Het bedrijf beheert ook alternatieve investeringsstrategieën zoals hedged vastgoedeffectportfolio's en particuliere vastgoed multimanagerstrategieën voor gekwalificeerde investeerders. Met haar hoofdkantoor in New York City en kantoren in Londen, Brussel, Hongkong, en Seattle, bedient Cohen & Steers particuliere en institutionele beleggers in een breed scala van investeringsmiddelen.

Dit bericht is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet worden gezien als beleggingsadvies of materiaal voor verkoop en marketing voor enig financieel product of dienst gesponsord of geleverd door Cohen & Steers, Inc. of een van zijn aangesloten maatschappijen of agenten.

In Hongkong: Stephen Kenneally, uitvoerend directeur, Cohen & Steers Asia Limited, +852-366-70087, In New York: Anthony Ialeggio, SVP en directeur Global Marketing, Cohen & Steers, Inc., +1-212-796-9345






-