TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 14-07-2010

Televisie
TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN
Uitzending vanaf vrijdag 16 juli
Nederland 1 - 20.30 uur

GEEN ZOMER ZONDER HET TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN

De vele fans van het Nederlandse lied kunnen ook dit jaar hun hart ophalen met een nieuwe reeks afleveringen van het TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN. De combinatie van zwoele zomeravonden, Nederlandse artiesten en feestende fans op het plein zorgt voor het meest sfeervolle zomerprogramma van de Nederlandse televisie. Presentator Jan Smit mag natuurlijk niet ontbreken, hij kondigt zijn muzikale vrienden aan op het podium van de muziekfeesttent en hij spreekt ze ook achter de schermen van dit reizende circus.

Deze zomer staat het TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN in Purmerend, Den Bosch en Heerenveen. De eerste aflevering op vrijdag 16 juli komt vanaf de Koemarkt in Purmerend. De volgende optredens komen voorbij: K3 met 'Handjes draaien', Gerard Joling met 'Ik leef mijn droom', Helemaal Hollands met 'Ben je vergeten', Thomas Berge met 'Ik vertrouw je niet meer', de Belgische Songfestivalkandidaat Tom Dice met 'Me and my guitar', Wolter Kroes met 'Ik ben je prooi', Peter Koelewijn met 'Hou me heel stevig vast' en de groep Helder met 'Laat me leven'. Jan Smit zingt zelf 'Ergens in april'.

Daarnaast de 'gouwe ouwe': 'Rocking the trolls van Jan Keizer & Anny Schilder en een bijzonder duet van Danny de Munk & Willeke Alberti, zij zingen samen 'De glimlach van een kind'.

Voor meer informatie: www.tros.nl/muziekfeest