C/TAC

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 16 juli 2010

Ctac dochter IFS Probity gaat nauwe strategische samenwerking aan met SUPERP

ICT-dienstverlener Ctac N.V. (Ctac) maakt bekend dat dochter IFS Probity B.V. (IFS Probity) een strategische samenwerking aan gaat met SUPERP B.V. (SUPERP) dat zich richt op de ontwikkeling en het beheer van bedrijfsoplossingen op basis van SAP software. Daarnaast onderzoekt IFS Probity de mogelijkheden tot een overname.

De krachtenbundeling spitst zich met name toe op ICT-diensten voor de utiliteitssector. De voordelen van de strategische samenwerking zullen met name betrekking hebben op de volgende zaken:


- uitbreiding van de activiteiten in de utiliteitssector;


- combinatie van de beide testproposities en;


- optimalisatie van de beheeractiviteiten van SUPERP in combinatie met de managed services van Ctac.

Door een nauwe samenwerking op Sales gebied wordt de commerciële positie van beide bedrijven verder geoptimaliseerd. Daarnaast zijn de verschillende expertises van beide bedrijven sterk aanvullend evenals de klantenportefeuille.

De strategische samenwerking biedt een goede uitgangspositie om een nog betere en completere dienstverlening te kunnen bieden bij de huidige en toekomstige klanten.

Uiterlijk aan het einde van 2010 zal meer duidelijkheid zijn ten aanzien van de definitieve vorm van de samenwerking.

/ / / / / / / /

Over Ctac

Ctac is ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer zeshonderd organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo maart 2010 had Ctac 481 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan NYSE Euronext in Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www .ctac.nl.

Voor meer informatie: