Ingezonden persbericht---PERSBERICHT

Tevredenheid over mate van dienstverlening en marktconforme prijzen

TBI kiest opnieuw voor Athlon Car Lease

Almere, 16 juli 2010 - Na een uitgebreid aanbestedingstraject heeft TBI Holdings B.V. besloten om het contract met Athlon Car Lease voor tenminste drie jaar te continueren. Na de zomer worden de gesprekken over de contractvoorwaarden gevoerd. Athlon Car Lease heeft op dit moment al alle 3.500 voertuigen in beheer op basis van single supplier ship en deze overeenkomst blijft ook de komende jaren gehandhaafd.

Rob van Breemen, directeur ERA Contour B.V. en tevens voorzitter van de wagenparkcommissie TBI Holdings B.V.: "Wij hebben op basis van uitgebreid onderzoek en de huidige mate van tevredenheid van zowel onze wagenparkbeheerders als leaserijders opnieuw gekozen voor Athlon Car Lease. Zo heeft de leasemaatschappij een betrokken en actieve rol op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen bij de invulling die de TBI bedrijven daaraan wensen te geven. En biedt Athlon Car Lease marktconforme prijzen en een transparante bedrijfsvoering. Wij zijn daar al jaren zeer tevreden over en gaan er van uit dat de contractonderhandelingen succesvol zullen verlopen en zijn dan ook blij dat we de overeenkomst voort kunnen zetten."

TBI Holdings B.V.

TBI is een vastgoed-, bouw- en techniekconcern met een rijke historie. Gemeten naar bedrijfsopbrengsten, is TBI het derde techniek- en vierde bouwconcern in Nederland. Zij onderscheidt zich door haar bijzondere eigendomsstructuur met indirect een onafhankelijke stichting als enig aandeelhouder. Het concern heeft ruim 9.000 medewerkers in vaste dienst.

Ondanks dat TBI opereert onder één vlag, zit de kracht van TBI in de eigen identiteit van de individuele werkmaatschappijen. Athlon Car Lease beheert het wagenpark van al deze werkmaatschappijen en draagt bij aan de invulling van de afzonderlijke wensen en eisen op het gebied van wagenparkbeheer en advisering. Uitgangspunt is een optimale samenwerking waarbij transparantie en op maat gesneden communicatie belangrijke speerpunten zijn.

Over Athlon Car Lease
Athlon Car Lease Nederland is met 126.000 auto's marktleider op het gebied van autoleasing. Naast leasing biedt Athlon Car Lease verhuur aan via de eigen verhuurvloot, Rental Services. Athlon Car Lease Nederland heeft ruim 500 medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International, een 100% dochter van de Rabobank. Het hoofdkantoor van Athlon Car Lease is gevestigd in Almere, maar daarnaast staan kantoren in Heerenveen, Alkmaar, Nieuwegein, Berkel en Rodenrijs en Eindhoven. Internationaal is Athlon Car Lease actief met kantoren in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Portugal, Italië en Spanje. Hierbuiten biedt het bedrijf leasing aan met Fleet Synergy International. Het bedrijf heeft als doel de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn, en heeft kwaliteit, klanttevredenheid en regionale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Meer informatie vindt u op: www.athloncarlease.nl.

EINDE BERICHT

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht