Ingezonden persbericht

Berk selecteert Sterk Werk Communicatie Groep voor PR-activiteiten

Rotterdam, 16 juli 2010 - Berk Accountants en Belastingadviseurs hheeft voor de ondersteuning van zijn PR-activiteiten Sterk Werk Communicatie Groep in de arm genomen. Beide bedrijven ondertekenden hiervoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst. Aanleiding voor de samenwerking is de ambitie van Berk om zich sterker te profileren in zijn markt en het vergroten van de landelijke naamsbekendheid.

Ondanks zijn omvang met 900 medewerkers, 18 vestigingen en 90 miljoen euro omzet, wordt Berk nog onvoldoende herkend als een van de grotere landelijke spelers. 'Het wordt tijd om daar verandering in te brengen en de markt te laten zien hoeveel kennis en expertise wij in huis hebben,' zegt Ted Verkade, bestuurslid van Berk en voorzitter EMEA van Baker Tilly International. 'Sterk Werk Communicatie Groep is dankzij zijn tactisch advies, resultaatgerichte aanpak en kennis van het journalistieke werkveld, de juiste partij om ons hierbij te ondersteunen.'

Sterk Werk Communicatie Groep is een groep zelfstandige bureaus met complementaire diensten op het gebied van onder andere PR, corporate communciatie, crisiscommunicatie en publiciteitsanalyses. Het bureau is achttien jaar geleden opgericht en werkt onder meer voor Aon, ADP, ASR Verzekeringen, Auping, Dachser en Unilever.

Over Berk
Berk is sinds de oprichting in 1914 uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen, 900 medewerkers en een omzet van ¤ 90 miljoen (20009). Het bedrijf behoort tot één van de grotere accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Naast accountancy en belastingadvies is Berk ook actief op het gebied van bedrijfsjuridisch advies, IT Audit & Risk Management, fusies en overnames en subsidie-audits. Klanten van Berk zijn zowel mkb-bedrijven als grote ondernemingen, non-profit instellingen en de publieke sector. Als lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren gevestigd in 114 landen, biedt Berk deskundige ondersteuning aan haar internationale klanten. Met de sponsoring van de leerstoel Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht op Nyenrode Business Universiteit speelt Berk in op de specifieke vraagstukken binnen het familiebedrijf. Meer informatie: www.berk.nl.

Over Sterk Werk Communicatie Groep
Sterk Werk Communicatie Groep is het gezamenlijke label voor de activiteiten van drie nauw samenwerkende Sterk Werk-bedrijven op het gebied PR, Publiciteitsanalyse en HR-dienstverlening:

MEDIA: Sterk Werk Communicatie BV bouwt en beschermt merken en reputaties in relatie tot nieuws; METEN: Sterk Werk Mediamonitoring BV meet, analyseert en rapporteert in alle mediatypen PR-succes, issues, en publiciteit in crisissituaties; MENSEN: Sterk Werk Recruitment BV bemiddelt vaste en interim professionals in PR, woordvoering, communicatie en marketing.

Vijftien medewerkers maken zich dagelijks sterk om samen met opdrachtgevers te werken aan de reputatie van ondernemingen en merken, de meest efficiënte PR-campagnes te bedenken en uit te voeren, alle media-aandacht en PR-resultaten meetbaar te maken en de beste woordvoerders, PR-, communicatie- en marketingprofessionals te werven. Zie ook www.sterkwerk.nl.