Ingezonden persbericht


BATAVIA OPSTAPDAG GROOT SUCCES

In augustus weer Batavia Opstapdagen

Lelystad 15 juli 2010 - Zondag 11 juli organiseerde Batavia Promotie in samenwerking met NAUPAR de eerste in een reeks van drie Opstapdagen deze zomer. Aan boord van de Abel Tasman konden gasten genieten van een zonovergoten zeiltocht. Een unieke manier om kennis te maken met de mogelijkheden van een zeiltocht aan boord bij NAUPAR.

Geslaagde zondag
Vanuit het hele land waren mensen speciaal naar Lelystad gekomen voor een vaartocht aan boord van de Abel Tasman. De schipper mocht zelfs enkele Duitse gasten verwelkomen. Veel bezoekers waren al vroeg op pad gegaan voor de zeiltocht. Zo melden de eerste bezoekers zich al rond 11.00 uur. Met een schip vol gezelligheid, drankjes en ijsjes vermaakten de gasten zich opperbest. Een aantal gasten verwonderde zich over wat een fantastische beleving het zeilen is en de vele mogelijkheden aan boord.

Plezier voor het hele gezin in Batavia
De vaartocht werd door velen gecombineerd met een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet, waar het afgelopen weekend Zomergekte was, met kortingen tot wel 70%. Ook werd hier een ShoppingHunt georganiseerd, waarmee prijzen gewonnen konden worden. De combinatie van het zeilen, shoppen en de verschillende musea en bezienswaardigheden, maakt Batavia een uniek gebied, met vermaak voor het hele gezin.

Ook meevaren?
Op 25 juli en 8 augustus zijn er weer Batavia Opstapdagen. Er kan dan gratis meegevaren worden aan boord van één van de schepen. Om 13.30 uur vertrekt het schip vanuit de Bataviahaven. Iedereen is vanaf 13.00 uur welkom aan boord. Reserveren is niet mogelijk.

NAUPAR | nautische partners
NAUPAR staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen 'de Zeilvaart', Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring in groepsvakanties, zakelijke evenementen en feesten & partijen. Exclusief bij Nederland kunt u midden op het water, onder volle zeilen het Ja-woord geven. NAUPAR is officieel deelnemer en de grootste leverancier van zeilschepen aan SAIL Amsterdam 2010.

Partners Batavia

- Batavia Stad Fashion Outlet

- Nieuw Land

- Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed - Scheepsarcheologie
- NAUPAR| nautische partners

- Bataviawerf

- Bataviahaven

Noot voor redactie/