Healing via internet met Shu'em Healing Radio


Amsterdam, 20100716 -- Voor healing is het niet langer nodig de deur uit te gaan. De internetradiozender Shu'em Healing Radio zendt drie keer per week live healingrituelen uit. De rituelen zijn erop gericht deelnemers in een stille en ruime bewustzijnsstaat te brengen die zeer heilzaam is en een bijdrage kan leveren aan meer harmonie en rust in het dagelijks leven. Het beluisteren van het ritueel is vaak voldoende om de helende energie zijn werk te laten doen.

Het idee ontstond tijdens een radio-interview waarin live een ritueel werd uitgezonden. De reacties van de 150.000 luisteraars waren overweldigend. Velen ervoeren hoe ze in korte tijd hun dagelijkse besognes even vergaten en zich als het ware `er even bovenuit getild voelden'.

Kenmerkend aan de rituelen is een afwisseling van geluid en stilte. De afwisseling van geluid en stilte brengt de menselijke geest tot rust en maakt het eenvoudiger de dagelijks besognes even te vergeten. Het geluid is afkomstig van drum, ratel en chant - geluiden die al sinds mensenheugenis gebruikt worden om af te dalen in diepere bewustzijnslagen. Door de energetische werking kunnen oude patronen en emotionele bagage getransformeerd raken en ruimte ontstaan voor nieuwe perspectieven.

Luisteraars hoeven tijdens dit ritueel niets te doen en hoeven geen kennis of ervaring te hebben met meditatie of healing. Het is het beste het ritueel te beluisteren via een koptelefoon terwijl men ligt of comfortabel zit. Door te ontspannen en te luisteren ervaart vrijwel iedereen de helende werking van het ritueel, soms tot zijn eigen stomme verbazing. Herhaling van het ritueel zorgt ervoor dat de ervaring dieper kan doorwerken en zowel bewuste als onbewuste bewustzijnslagen meer in harmonie kunnen komen.

De rituelen worden verzorgd door een ervaren healer die in de afgelopen jaren vele duizenden healingen heeft gegeven en al meer dan tien jaar onderricht geeft aan mensen die deze healingwijze in hun leven willen integreren, voor hun eigen welzijn en dat van anderen.

Deze zomer kunnen luisteraars gratis een week uitproberen. Meer informatie over Shu'em Healing en de gratis healingweek: www.shuemamsterdam.nl of bel 020 - 41 81 432.

Shu'em Healing biedt healing, workshops, cursussen en opleiding die een uitnodiging zijn tot transformatie en ontwikkeling om te leven en werken vanuit kracht, openheid en liefde. De methode is zeer praktisch toepasbaar en brengt in het dagelijks leven grotere tevredenheid, levensvreugde en rust. Alle lessen en healingen worden gegeven door Stefan Wils.

Shu'em Healing