Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Bollywood-wereldsterren

Shahrukh Khan en

Arjun Rampal komen naar Taste India Festival

Start kaartverkoop maandag 21 juni

Den Haag / Mumbai, 21 juni 2010,

Na de eerdere aankondiging dat megaster Shahrukh Khan op het Taste India Festival zal optreden, is nu door de organisatie bekend gemaakt dat topmodel en tevens succesvol acteur Arjun Rampal naar Nederland zal komen. Het Taste India Festival vindt plaats in het weekend van 16 juli op het Haagse Malieveld.

Al enige tijd geleden is bekend gemaakt dat de zeer succesvolle acteur en filmproducent Shahrukh Khan een optreden zal geven, met volop interactie met het publiek.

Het Taste India Festival is een nieuw, groot, cultureel en culinair festival met een divers en omvangrijk programma gericht op alle facetten van India. Het festival is een uniek concept in Europa. Nooit eerder heeft op dit niveau een dergelijk evenement plaatsgevonden. Met de verschillende thema's worden Bollywood entertainment, dans, muziek, cultuur, mode, culinaire specialiteiten en shopping met elkaar verbonden. Maar ook verschillende workshops en talentenjachten krijgen een plek op het festival. Taste India dient als een grote inspiratiebron voor nieuwe culturele en economische ontwikkelingen en laat zien hoe harmonieus cultuurvermenging kan zijn.

Naast de topsterren Shahrukh Khan en Arjun Rampal zullen meerdere artiesten naar Nederland afreizen om het publiek te vermaken met populaire muziek zoals, RDB, H Dhami, Raghav maar ook Bollywood dansers, DJ's en vele anderen.

Bij optredens en concerten met artiesten van een dergelijk kaliber worden normaliter zeer hoge entreeprijzen gevraagd, maar het Taste India Festival hanteert voor het eerst een vriendelijke toegangsprijs zodat een zo groot mogelijk publiek in Nederland kan genieten van de top van Bollywood-artiesten.

Wanneer

Het Taste India Festival vindt plaats in het weekend van 16 tot en met 18 juli 2010.

Op vrijdag 16 juli is er een exclusief V.I.P. & Business gelegenheid. Alleen op aanvraag via reservering@tasteindia.eu

Waar

Malieveld, Den Haag

Prijzen

Toegang is EUR 18,50 per dag

De kaartverkoop gaat maandag 21 juni van start. Bezoekers die voor 25 juni kaarten hebben gekocht, maken kans op een meet en greet met Shahrukh Khan of Arjun Rampal.

Over Shahrukh Khan

Shahrukh Khan (1965) oftewel The King of Bollywood is de grootste Bollywoodster van dit moment. In zijn bijna 20-jarige carrière heeft Shahrukh als topacteur meer dan 60 films op zijn naam staan waarvoor hij tientallen awards in ontvangst heeft mogen nemen. Shahrukh is niet alleen in India maar zeker ook in alle andere delen van de wereld, waar de Bolywood cinema populair is, zeer geliefd. Sinds 2000 is Shahrukh ook een zeer succesvolle filmproducent.

Naast acteren treedt Shahrukh ook op tijdens grote live shows. Tijdens twee eerdere shows in Nederland heeft hij telkens voor een uitverkocht Ahoy Rotterdam gestaan.

Over Arjun Rampal

Arjun Rampal (1972) is een succesvolle acteur en voormalig topmodel. Al een aantal maal eerder heeft de Bollywoodhunk spetterende optredens in Nederland verzorgd, het land waar zijn oma vandaan komt. Arjun heeft vele films op zijn naam staan, momenteel is hij te zien in de nieuwe kaskraker Rajneeti. Verder is hij ook te bewonderen in een reclamespot voor een drankenmerk, samen met Nicole Kidman.

Over Bollywood

Bollywood is al jarenlang de grootste filmindustrie ter wereld: er worden jaarlijks in de regio Mumbai (Bombay) meer films geproduceerd dan in diens tegenhanger Hollywood. Bollywood-producties trekken een enorm publiek aan in alle uithoeken van de wereld en dit publiek wordt ieder jaar groter, ook in Europa. Bollywoodfilms worden nu ook regelmatig in de bioscopen van Pathé vertoond.

Over de organisatie

Fusion Entertainment is een internationaal georiënteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in Indiaas filmentertainment, populair bekend onder de naam Bollywood. Het bedrijf organiseert, produceert en ondersteunt Bollywood live shows, musicals, festivals, fashion shows, artiestenmanagement en filmopnames.

Het Taste India festival wordt mede geproduceerd door Cineyug Entertainment Ltd in Mumbai, India.

Meer informatie over het festival of kaartverkoop: www.tasteindia.eu