Ingezonden persbericht


Persbericht 16 juli, 2010

Hotel Pulitzer beste Hotel Terras van Amsterdam in Terras Top 100

Hotel Pulitzer is op de 89ste plek geëindigd in de Terras Top 100 van Nederland, georganiseerd door Misset Horeca. Hiermee heeft Hotel Pulitzer ook gelijk het beste terras van de Amsterdamse hotels. Ruim 700 bedrijven hebben zich ingeschreven voor de competitie, waarbij gelet werd op de omzetcijfers, de sfeer en de kwaliteit van het bezoek door mystery guests.

Hotel Pulitzer werd beloond met drie tienen, onder andere voor de begroeting van gasten en het uitserveren van de bestelling. Ook kreeg Hotel Pulitzer een tien voor verzorging van de medewerkers. Andere punten waar de jury zoal op heeft gelet zijn bestelling opnemen, kwaliteit van de bestelling en de verzorging van het terras.

Hotel Pulitzer beschikt over 3 prachtige binnentuinen die gelegen zijn tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht. In de tuin die aan de Espresso Bar grenst wordt voornamelijk koffie & gebak, lunch en een aperitief geserveerd. De tuin die aan de grootste banquet room "De Tuinzaal" grenst wordt hoofdzakelijk verhuurd voor privé partijen. De derde tuin grenst aan het grillrestaurant Keizersgracht 238. Als het weer het toelaat, grillen onze chefs in de openlucht zoals het ooit bedoeld is in de binnentuin van Hotel Pulitzer. Onze gasten kunnen in de zon genieten van een goed stuk vlees of vis, een ontspannen sfeer en het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Einde



Ingezonden persbericht