Ingezonden persbericht


16-07-2010
PERSBERICHT: ZIT JIJ STRAKS OP DE RACESTOEL VAN BOBBY.?

Playseat komt met special edition racestoel van Robert Doornbos.

Samenwerking Playseat en Robert Doornbos

Breda/Nederland , 16 juli 2010 - Playseat en de succesvolle coureur Robert Doornbos hebben de handen ineen geslagen. Playseat komt binnenkort met een special edition uit die ontworpen is door Robert Doornbos himself. De stoel geeft je de ultieme race-ervaring en kan worden aangesloten op elke TV en game console. Wil jij op de stoel van Bobby D. zitten? Dat kan binnenkort. Playseat gaat een exclusieve Robert Doornbos race stoel ontwikkelen die later dit jaar uit zal komen.

"Robert Doornbos is een perfecte ambassadeur voor PlaySeat. De stoel is nu nog in de ontwikkelingsfase en zal later dit jaar via onze bekende verkoopkanalen gekocht kunnen worden. Wij zijn zeer trots op de samenwerking en hebben er alle vertrouwen in dat het een groot succes zal worden," aldus Fernando Smit, producent van de race stoel.

Robert Doornbos die dit jaar actief is in de Superleague Formula: "Ik ben erg enthousiast over deze partnership. Playseat is een mooi bedrijf met kwalitatief hoogwaardige producten. Het helpt dat ik zelf een groot fan ben van het product. Thuis gebruikte ik altijd al een Playseat om te racen. Ik ben dan ook echt heel erg trots dat we samen een speciale Robert Doornbos race stoel gaan ontwikkelen. Er staat nu een zeer spannend raceweekend voor de deur in het Belgische Zolder waarbij ik samen met mijn team Azerti voor zeer goede prestaties wil gaan. Tijd is nu gekomen dat we op het podium belanden."

Over Playseat
Een bekend concept in de gamewereld, een wereldwijd geregistreerd handelsmerk®, welke een hoop patenten bezit, en een goede en bekende naam heeft. Het Playseats concept is uniek door het gepatenteerde stoelen systeem, waarmee je het pakket klein kunt verzenden en makkelijk kunt opbergen. Kijk voor meer informatie over de producten op www.playseat.nl.