Gemeente Tilburg

Tilburg lanceert City Guide App

De meest actuele stadsinformatie voor inwoners en bezoekers van Tilburg is nu beschikbaar voor mobiele telefoons via de Tilburg City App. De Tilburg City Guide is een complete stadsgids met vele mogelijkheden.
Een app is een applicatie, ofwel een toepassingsprogramma voor op mobiele telefoons. Deze City App is te downloaden in de App Store of door TILBURG te sms-en naar 2211. De City App is een mobiele stadsgids of City Guide. De 'gids' bevat onder meer informatie over Tilburgse musea, cafés, restaurants en attracties met adresgegevens, openingstijden en telefoonnummers. Ook de laatste info over evenementen is er in te vinden. Kermisinformatie
De City Guide bevat de komende week ook info over de Tilburgse Kermis. Welke attracties aanwezig zijn en waar ze staan. Ook is via de app te vinden welke evenementen plaatsvinden tijdens de kermis. Tilburg is een van de eerste steden met een mobiele stadsgids. De Tilburg City App kan worden gedownload voor iPhones, Blackberrys, Android-toestellen en andere smartphones. Met de Tilburg app heb je altijd en overal de leukste Tilburgse adressen bij de hand.
Er is geen internetverbinding vereist voor het gebruik van de mobiele applicatie. De inhoud is in de applicatie opgeslagen. Een internetverbinding is alleen nodig wanneer websites geopend worden.